Ruka me zabolela od okretanja telefona....nema ga ko ulja 90-tih....Umrece mi e5200 oc 3.6ghz 330x11 1.26v na stock vec godinu dana...Pa sad reko aj na 4ghz pa da grunem ovaj klima uredjaj...Ali nema ga...
@ishmerish probao skoro sve na 15-mesta,izmedju ostalog i duocom i microisystem... @raic,tropicano hvala na predlogu ali zanima me samo Vendetta 2.Hvala na pomoci pozdrav
Vendetta 2 je bombona, medjutim ima razloga zbog cega je nema. Prvo proizvodnja je prestala tako da je najverovatnije nece ni biti, a drugo ma koliko bila dobra ima i par nedostataka kao sto je ne postojanje P/P kombinacije(osim custom),ne podrzavanje 1156/1366 podnozja i na kraju veoma je robustna i tesko ce stati u svako kuciste, a i ako stane side fan mora da se vadi. Dakle vreme ide i mi moramo sa njim, tako da mozes slobodno razmotriti Xigmatek Balder ili eventualno pogledaj ovaj Zalman koji meni super izgleda:
smanji klok da ne unistis cpu pa kad nadjes onda opet klokujes, jer ako se koristi za igre ne dobijas nista posebno sa tolikom klokom, pogotovo ako igre zahtevaju quad cpu....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.