DVOUMIM SE IZMEDJU OVIH DOLE NAVEDENIH MODELA, POGLEDAJTE I DAJTE PREPORUKU STA JE NAJBOLJE , ILI ILI UBACITE NEKE VASE DO 60E MAX. ( sluske ce se koristit najvise za fps igre, )
ja sam skoro gledao neke reviewve i koliko skapirah senseisser u jeftinijem segmentu ima los bas na slusalicama tako da bi ih zaobisao, a koliko videh GEMINI DJX 05 koje je ISH preporucio u drugoj temi da su jako dobre, kostaju 4400 u player.rs , a i prodaju se i u paketu sa jako dobrom opremom vrednosti 300.000 din tako da cisto sumnjam da ako su lose da bi smeli da ih ubace u taj komplet opreme, imas i jeftiniji model DJX 03 koje su 1650 din na istom mestu i isto imaju super zvuk
Drago mi je da se jos neko javio, nisam hteo da napisem vise da ne bude svaki ciga..... Ja sam ih uzeo i dao cimeru na brodu koji je DJ da odradi zurku na beck deck-u, lik je dva dana posle ko manat jurcao po celom LA-u da ih nadje.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ja sam skoro gledao neke reviewve i koliko skapirah senseisser u jeftinijem segmentu ima los bas na slusalicama tako da bi ih zaobisao, a koliko videh GEMINI DJX 05 koje je ISH preporucio u drugoj temi da su jako dobre, kostaju 4400 u player.rs , a i prodaju se i u paketu sa jako dobrom opremom vrednosti 300.000 din tako da cisto sumnjam da ako su lose da bi smeli da ih ubace u taj komplet opreme, imas i jeftiniji model DJX 03 koje su 1650 din na istom mestu i isto imaju super zvu ::
http://spedr.com/q31pl Devojci sam uzeo ove CANYON CNR-HS3. 1550 din i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen. Ima cak i vibraciju basa (za to sluzi ovaj usb prikljucak) Mislim da za te pare bolje nema. E sad, ako hoces bas skuplje onda poslusaj Saxiju i Ish-a :-)
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
skupo zadovoljstvo ali bas ZADOVOLJSTVO, probao sam AKG 181 pro DJ sluske u us*ao se koliko su dobre plus imaju 2 moda, zvuk perfekcija i stao pored monitora koji je bio prilicno glasan, medjutim slusalice su ga totalno ugusile i da kostaju skromnih 18000
Ja imam Sennheiser HD420 stare preko 30 god. i AKG K 141 Monitor. AKG su odlične, a nova verzija je K 121 Studio. Ima ih u Mitrosu za 6.859 RSD. Tamo sigurno možeš i da ih probaš. http://www.mitrosmusic.com/proizvod/2856-AKG-K-121-Studio/
Pre nekoliko godina sam kupio sinu Gemini sluške (ne sećam se koji model), jer sam bio više nego prijatno iznenađen kad sam ih čuo u radnji. To može da ti bude jeftinija a vrlo dobra varijanta. Siguran sam da i njih možeš da probaš pre kupovine.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.