POHVALA za lokalnu kancelariju za CM Balkan , ljudi iz CM-era izasli su mi maximalno u susret, putem mejla smo obavili razgovor i dobio sam pozitivan odgovor da ce resiti moj problem.
Naime, na kucistu je crklo IC kolo za regulaciju brzine ventilatora CM storm sniper, covek (veliki pozdrav za Milana) je rekao da ce probati nabaviti doticnii deo, samo je potrebno malo strpljenja dok deo stigne iz inostranstva.
U neverici sebi sam rekao OK mozda i bude... Deo je stigao danas montiran i perfektno radi
I pogodite potpuno besplatno sam uspeo da ostvarim garanciju cak ni PTT troskove nisam trebao platiti
E, to je briga o korisnicima, od sad znam only CM
I za kraj kontakt Omladinskih Brigada 90V Airport City Beograd 11070 Novi Beograd BELGRADE,SERBIA
Rešio si problem sa kontrolerom na tvom Snajperu, a ja sam se juče rešio mog Snajpera u potpunosti. Menjao sam se za 690 II Advanced. Ja zadovoljan, a nadam se da je i momak sa kojim sam se menjao, mojim bivšim kućištem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.