poshto je vojvodina dobila 2.0(strasna utakmica,al to nema veze sa pitanjem(msm strashna ko 5 swedska liga)) dosho sam do neshto para pa bih to da ulozim u mishonju :) nishta fancy samo da bude usb , 1600+dpi , bez mnogo dugmica ,da bude udoban(kolko tolko)... za fps igrice stila cod4 ,mw2, i bfbc2... budzet 2k+ - ..PREDLOZI :)
Death Adder za te pare. Mada da budem iskren, ako ti ne treba pacov koji ce ti svetleti u mraku uzmi Intelija 1.1/3.0 i na konju si :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ist su, biraj samo koji ti je manje ružan, ovaj drugi doduše ima neku stabilizaciju sumnjive korisnosti ali inače nema razlike, ne postoji bolje za te novce.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Imam A4Tech X-710FS skoro 2 god. i prezadovoljan sam. Taj ko kaže da je A4 đubre, onda je očigledno da nikad u životu nije probao ništa sem Logitecha. Nisu na nivou Logitech-a naravno, ali za te pare su i više nego dobri. Platio sam ga tad smešnih 1200 RSD, evo ga i dan danas kao i prvog dana. Ni ogrebotinu nema. Laser mu je precizan, ima 2000 DPI, dosta dodatnih dugmića... Sve u svemu, topla preporuka za A4.
CD disk kojim se podesava miš. Nikad ubacio u komp jer je miš i ovako extra.
Svaka pohvala! Tegići, podešavanje osetljivosti, laser, gumiran sa strane i odozgo. Ne kliza. Ne cima nišan kad podižete miša...
PS. Postoji i verzija bez printa odozgo, kud i kamo je jeftinija. Pauku na printu se osete nožice pod prstom. Reljefan je. Print nije 100% bez graškice, tipa našao sam zrnce peska...
Igram CS 1.6 oko 9 godina, poceo sam sa kuglicnim misem pa onda prvi opticki pa onda mx400 pa mx500 pa mx510 a onda sam prestao da igram CS 2005. A onda sam poceo da igram ponovo 2007. i slusajuci teko neke likove uzeo sam a4tech x-750bf ... To sto pise na kutiji koliko DPI ima i koliko ubrzanje moze da izdrzi to nema veze sa vezom :D Igrao sam sa njim oko godinu dana jer nisam imao pare za bolje. Mis vremenom radi sve gore i gore... Na kraju kabli poceo da prekida i crkao je.
Kupio sam mx518 za 2500din nov i radi zadnje 2 god savrseno a inace svi moji prethodni misevi od mx400 do mx510 koje sam prodao ortacima i dan danas rade.
POSLUSAJ i kupi mx518... radice godinama savrseno
MSI p965 NEO Core2duo E4300@2.4ghz @ CM hyper TX3 Gainward HD4870 golden sample Kingston 2x1gb 800mhz WD500gb black 500w Silverstone ST50F-ES samsung T200 mx518 + siberia full size headset + s&s QcK+
:: Imam A4Tech X-710FS skoro 2 god. i prezadovoljan sam. Taj ko kaže da je A4 đubre, onda je očigledno da nikad u životu nije probao ništa sem Logitecha. Nisu na nivou Logitech-a naravno, ali za te pare su i više nego dobri. Platio sam ga tad smešnih 1200 RSD, evo ga i dan danas kao i prvog dana. Ni ogrebotinu nema. Laser mu je precizan, ima 2000 DPI, dosta dodatnih dugmića... Sve u svemu, topla preporuka za A4 :: :: ::
U bre što bi voleo da jednom u kućište od nekog kineza stave optiku od a4techa i logitecha da se napravi svojevrsni blind test, čisto da ljude ne buni natpis. Baš me zanima kolko bi tih profi igrača reklo da je pepsi koka-kola.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Igram CS 1.6 oko 9 godina, poceo sam sa kuglicnim misem pa onda prvi opticki pa onda mx400 pa mx500 pa mx510 a onda sam prestao da igram CS 2005. A onda sam poceo da igram ponovo 2007. i slusajuci teko neke likove uzeo sam a4tech x-750bf ... To sto pise na kutiji koliko DPI ima i koliko ubrzanje moze da izdrzi to nema veze sa vezom :D Igrao sam sa njim oko godinu dana jer nisam imao pare za bolje. Mis vremenom radi sve gore i gore... Na kraju kabli poceo da prekida i crkao je :: :: Kupio sam mx518 za 2500din nov i radi zadnje 2 god savrseno a inace svi moji prethodni misevi od mx400 do mx510 koje sam prodao ortacima i dan danas rade :: :: POSLUSAJ i kupi mx518... radice godinama savrsen
@Granzort Moj miš radi duže od godinu dana i jedine podloge na kojima nisam mogao da ga koristim jesu sto sa prolivenom vodom odozgo i krzno dugodlakog kućnog ljubimca koje se zavuče u rupu pa laser krene da usporava, a on voli da ga ostavlja po mom stolu. Po ćebetu radi ok.
A4Tech ima razne miševe i sa tankim i sa debelim kablom, zavisno da li volite da vam kabal ne smeta ili da vam kabal duže traje.
A miš sa svime time što A4Tech ima i pruža za te pare na našem tržištu nećete naći.
Bolje da uzme MS SideWinder nego A4Tech, kvalitetnija izrada. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
.pihh uzecu taj a4tech .) A4-tech xl-747 h , granzorte,mislim nemoj se ljutis,al ne verujem da su a4tech tako losi.....logitech jesu dobri al vishe se vade na ime nego na funkcije i to....da imam pare uzo bi g500 :)) al za dzabe nece daju mamicu im` ... tastatura logitech g110 dobio za DZ al misha nece da mi daju :( pozzzsic
A4TECH je jedna sasvim pristojna firma koja nudi sasvim pristojan kvalitet za ulozeni novac,u nedostatku novca za neko `firmiranije` resenje,A4TECH je BESTBUY!!!
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: .pihh uzecu taj a4tech .) A4-tech xl-747 h , granzorte,mislim nemoj se ljutis,al ne verujem da su a4tech tako losi.....logitech jesu dobri al vishe se vade na ime nego na funkcije i to....da imam pare uzo bi g500 :)) al za dzabe nece daju mamicu im` ... tastatura logitech g110 dobio za DZ al misha nece da mi daju :( pozzzsic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.