Ljudi imam problem imam ovo OCZ napajanje iz potpisa i u cemu je problem danas mi je stiglo kuciste i hteo sam ga prepakovati. I kad su dosli kablovi na red za napajanje CPU oni su mi prekratki nemogu nikako da dovate uticnice koje napaja cpu.Fali mi 3cm. Dal ima neki produzetak da se kupi ili moram da kupujem novo napajanje??
Hvala...
MBO - ASUS P5Q PRO CPU&COOLER - -Q9550 & HYPER 212 GPU - GAINWARD GTX 260 SP216 RAM - -2x2GB KINGSTON TALL HS 1066 MHZ HDD - -SAMSUNG 750GB F1 32MB & SAMSUNG 1.5 TB F2 POWER - -OCZ STEALTH X STREAM 600W CHASSIS - -COOLER MASTER 690 II AD
Nažalost, OCz ima prekratke kablove i to je najveći problem. Imao sam OCz SXS 500W, jedva su mi stigli kablovi do matične ploče. Bezveze baš. Mislim da ima da se kupi dodatak, samo ne znam gde.
Ma j-^$# ti Ocz i njihova napajanja. Zove me lik iz gigatrona da mi kaze da nemaju vise tih kablova i da neznaju kad ce ih imati. Popizdeo sam neznam sta da radim??? DAL IMA NEKO DA MI PRODA PLACAM DUPLO!!! Necu valjda sad morati da prodam napajanje? Kolko mogu da dobijem za njega godinu staro i jos dve u garanciji???
MBO - ASUS P5Q PRO CPU&COOLER - -Q9550 & HYPER 212 GPU - GAINWARD GTX 260 SP216 RAM - -2x2GB KINGSTON TALL HS 1066 MHZ HDD - -SAMSUNG 750GB F1 32MB & SAMSUNG 1.5 TB F2 POWER - -OCZ STEALTH X STREAM 600W CHASSIS - -COOLER MASTER 690 II AD
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.