Imam jedno pitanje , imam CHIFTEC kuciste i napajanje 360 W a planiram da kupim nove komponente i stavim u to kuciste da li ce ta konfinguracija raditi bez problema ili mora neko jace napajanje ???
:: Imam jedno pitanje , imam CHIFTEC kuciste i napajanje 360 W a planiram da kupim nove komponente i stavim u to kuciste da li ce ta konfinguracija raditi bez problema ili mora neko jace napajanje ??? ::
u principu DA.... zavisi koje i koliko komponenti stavish u komp.. sve i da ti napajanje bude slabo zadrzi kutjiste i kupi drugo napajanje, kupish komp probash sa tim napajanjem i ako bude problema zameni napajanje...
Sa Chiftech-om neces imati problema 100%,samo budi siguran da je stvarno chieftech,jer ako je neko kinesko(KAO MOJE) komp ce se sam startovati(KAO MOJ:)
Ma najbolje kad se odlucis za komponente ti lepo na netu vidi koliko trose pri maksimalnom opterecenju i saberi.Lako ces naci potrosnju komponenti,mada to tvoje je dobro osim ako neces bas najbollje(najbrze) komponente kao sto je 8800gtx pa neki dualcor pa redom komponente koje jedu struju.Onda mora na zalost jace.
:: :: Ma najbolje kad se odlucis za komponente ti lepo na netu vidi koliko trose pri maksimalnom opterecenju i saberi.Lako ces naci potrosnju komponenti,mada to tvoje je dobro osim ako neces bas najbollje(najbrze) komponente kao sto je 8800gtx pa neki dualcor pa redom komponente koje jedu struju.Onda mora na zalost jace :: Pa ne kupujem bas nesto besno bice to grafika 7600 GT, Atlon 3800+ Dual core neka prosecna ploca i hard od 250 GB ,mislim da to nece preterano opteretiti napajanje
:: :: Ma najbolje kad se odlucis za komponente ti lepo na netu vidi koliko trose pri maksimalnom opterecenju i saberi.Lako ces naci potrosnju komponenti,mada to tvoje je dobro osim ako neces bas najbollje(najbrze) komponente kao sto je 8800gtx pa neki dualcor pa redom komponente koje jedu struju.Onda mora na zalost jace :: Pa ne kupujem bas nesto besno bice to grafika 7600 GT, Atlon 3800+ Dual core neka prosecna ploca i hard od 250 GB ,mislim da to nece preterano opteretiti napajanje
mislim da ce ti staro napajanje raditi samo nisi spomenuo dvd,cdrom,i sl.koji takodje mogu da povuku struju pri rezanju diskova.Za napajanje vazi ista prica kao i za ram sto vise to bolje uz finansijsko ogranicenje naravno.Kasnije ne moras da mislis o tome ako sada uzmes jace u startu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.