Racunar se sam od sebe restartuje.Bez plavih ekrana.Kad jednom pocne da se restartuje to radi sve dok ga ne ugasim.U cemu bi mogao biti problem? What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Ne verujem da je do temperature,zato sto keca 3 min posle paljenja...nekad zna i duze da potraje. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Koja konfiguracija, koliko stara, koje napajanje, daj vise informacija?
:: Racunar se sam od sebe restartuje.Bez plavih ekrana.Kad jednom pocne da se restartuje to radi sve dok ga ne ugasim.U cemu bi mogao biti problem :: What :: Are we surrounded :: Excellent! Now we can attack in any direction!
Gigabyte p31,intel e2160,2 giga geil memorije,9800 gt palit.Napajanje Codegen 550W. Upravo se ugasio na temp cpu 35C,sistem 24 C. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Džaba da nagađamo. Prvo resetuj bios i povadi sve osim VGA i jednog RAM modula. AKo je sve isto, probaj reinstalaciju. Ako ništa, počni da menjaš komponente, pozajmi od nekog PSU i VGA. AKo je opet sve isto ploča mora na servis.
Molim te, kolega, pa nije on degen, on je kao degen :) Miriše na napajanje, ali setih se nečeg: Drugaru se na kompu dešavalo da mu se cpu fan ne vrti dovoljnom brzinom i temperature beže preko 60, a sistem mu pokazuje kao da je sve hladno 35-40c. A kad uđe u bios, ono haos, temperatura cpu 66c. Ne verujem da je ovo slučaj sa tobom, ali proveri.
ne radi,vidim da je 120x120 ali ne znam da li mogu da ga zamenim sa ventilatorom koji ide na kuciste ili se razlikuju konektori? Inace kondenzatori deluju ok,probao sam da raskacim dugme za reset tako da nije ni to,tako da ostaje samo taj ventilator What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Može bilo koji 120mm fan, najverovatnije ima 3-pin priključak, otvoriš napajanje, otkačiš postojeći, prikačiš drugi i to je to, gledaj da im je otprilike ista maksimalna brzina ili približno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Iskreno mislim da je bolje da razmisljas o kupovini novog napajanja, a ne ventilatora. Ko zna koliko dugo se ono pregrevalo, pa samom zamenom ventilatora moze ti se desiti da problem ostane. Mada i ako ti se to desi, ostace ti ventilator koji ces vec negde iskoristiti.
Nije obavezno da ima 3-pin priključak, mnoga napajanja danas kontrolišu vent putem PWM. Prvo otvori napajanje i proveri koliko žica spaja fen pa ćeš znati dal ti treba običan ili PWM fen. I moraćeš da lemiš malo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.