Pre neki dan sam postavljo temu u vezi kucista. Mislio sam da kupim Phantoma ali mi je puno da cekam do 15 okt. a ja moje treba ovih dana da prodam a ne drze mi se komponente na stolu tako da sam odustao od Phantoma. Posto mi je dosao tiket pa sam mislio da kupim novo kuciste i da uzmem Hard Disk od 1.5 TB.
E sad pitanje za vlasnike Cooler Mastera 690 II ADVANCED da li moze u njega da stane sve novije graficke jer mislim njega da uzmem? I jos nesto kakvo je kuciste sto se tice kvaliteta i cabel menagment? I koji hard od 1.5 TB da kupim koristice se za skladistenje?
Hvala svima!
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212 GAINWARD GTX 260 SP216 2x2GB KINGSTON TALL HS 1066 MHZ SAMSUNG 750GB 32MB OCZ STEALTH X STREAM 600W THERMALTAKE SOPRANO RS101 WINDOW LG GH22NS40 SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 G800 A4 X-755FS
Slobodno mozes da uzmes CM 690 II Advanced. Stace sve, a kablovi se lepo mogu organizovati da ti nista ne smeta. Pogledaj temu sto ti je Dzoni665 predlozio.
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Ovi `klošari` su bar igrali protiv sjajnog Arsenala za razliku od vas kome je odlazak na `armijski pašnjak` jedina prilika da igrate protiv ekipe koja igra Ligu šampiona! Pozdrav!
Sentry 2 ili LX? Zavisi po kojoj ceni ga nabavljaš? Ja koristim Zalman MFC1+ i odličan je.Verovatno je duplo jeftiniji od LX-a (6 ven. je moguće kontrolisati)
Mani se toga,funkcionalniji je Zalman MFC1+. Koristio sam nekih godinu dana i Zalmanov MFC2 koji je teški šit.Displej je totalno sranje.Ako gledaš iz najmanjeg ugla u njega,sve se slabo vidi.Bitno da šljašti kao jelka.Ne znam kakva je situacija na NZXT što se tiče displeja,mozda ga neko ima sa berze pa neka ti prenese utiske. Na MFC1+ samo pružiš ruku i odvrneš ili smanjiš,ne moraš da buljiš u njega.Praktičniji je.
Uglavnom,tvoja lova tvoj izbor
:: NZXT SENTRY 1 :: Svidjaju mi se ovi sa displejom :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 21 :: GAINWARD GTX 260 SP21 :: 2x2GB KINGSTON TALL HS 1066 MH :: SAMSUNG 750GB 32M :: OCZ STEALTH X STREAM 600 :: THERMALTAKE SOPRANO RS101 WINDO :: LG GH22NS4 :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-54 :: A4 G80 :: A4 X-755F :: ::
Sto se HD-a tice maltene je svejedno, svi su vrlo slicni. Ako bi uzimao Samsung, idi na F2 model. Izgleda da su po performansama F2 i F3 skoro identicni, dok je F2 par stepeni hladniji. WD-ov15EADS je takodje sasvim OK disk za storage.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.