imam tv kartu Leadtek TV2000XP EXPERT, uzeo bih telekom iptv. zanima me posto oni daju iptv uredjaj sa scart izlazom za tv, da li je moguce iptv gledati preko moje tv kartice na monitoru naravno, i kako to da povezem? na uredjaju za iptv ima rf in i rf out, da li je koaksijalnim kablom moguce spojiti rf out iptv uredjaja sa ulazom na tv karti i da to tako funkcionise?
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Bolje da ga povežeš ovim skartom što dolazi sa IPTV, pa da ga preko adaptera na činč povežeš sa video-in činčem na Leadtek. Nisam siguran, ali mislim da na adapteru koji se dobija sa Expertom imaš i činčeve za L+R audio-in.
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Po pravilu, zuti bi trebao da prenosi (S)video signal. Ako je to i
24.09.2010. 03:45
status: user broj poruka: 10997
ovde slucaj, beli i crveni prenose levi i desni kanal stereo-audio signala. Buni me samo to sto su chinchevi obicno `muski` a ovi na fotki su `zenski`. Dakle, verovatno ce ti trebati i kablovi sa `muskim` chinch-konektorima na oba kraja...
Bi,i to podosta.Zaboravi RF.Samo composite,to ti je onaj zuti cinc.Na tv kartici ti je onaj jedini cinc sto ga imas composite in.Slikaj i iptv da vidim koje izlaze ima,da ne bi morao da nabavljas zenski skart/composite/audio out Mada cvikcangle odradjuju posao,stim da ga neces vise prikljucivati na tv.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: da li bi na rf slika bila mnogo losija :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
cviko original kabl odma. To je na probu verovatno, sto znaci da se oprema vraca ako nisi zadovoljan (i kad istekne dz period). A nisam ni siguran u kom trenutku prestaje obaveza vracanja opreme u slucaju otkaza ugovora.
Uf to i meni treba,gde to moze da se nadje u prodaji?
:: cviko original kabl odma. To je na probu verovatno, sto znaci da se oprema vraca ako nisi zadovoljan (i kad istekne dz period). A nisam ni siguran u kom trenutku prestaje obaveza vracanja opreme u slucaju otkaza ugovora :: :: Valjda je ovaj pnout - mini din-10(b :: http://pinouts.ru/Home/aminet_1100_pinout.shtm :: :: a evo ga i SCART (za proveru ovog gore unimerom : :: :: http://pinouts.ru/Home/Scart_pinout.shtm :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.