Dakle, kao sto i sam naslov kaze, planiram da kupim pacova, budzet 15 jevreja max! Vidim da vecina pacova ima mali milion tastera, mada ja mislim da ce mi oni samo smetati, znaci sto jednostavniji u tom pogledu to bolje!
:: Dakle, kao sto i sam naslov kaze, planiram da kupim pacova, budzet 15 jevreja max! Vidim da vecina pacova ima mali milion tastera, mada ja mislim da ce mi oni samo smetati, znaci sto jednostavniji u tom pogledu to bolje ::
:: Dakle, kao sto i sam naslov kaze, planiram da kupim pacova, budzet 15 jevreja max! Vidim da vecina pacova ima mali milion tastera, mada ja mislim da ce mi oni samo smetati, znaci sto jednostavniji u tom pogledu to bolje ::
u jeftinijem segmentu po meni a i dosta ljudi bi se slozilo dominira A4, za te pare ne moze bolje, ja imam x-710bk, optika je 2000dpi sa promenljivom brzinom, jako je udoban i dosta dobro radi
Vredi A4 Tech veruj mi :), modeli su im odlicni i mogu slobodno reci da mogu da pariraju Logitech modelima koji su duplo skuplji :).
Pozdrav!
:: za te pare tesko da nesto valja :: :: doodaj jos malo pare i ov :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-mx518-gaming-grade-optical-mouse-910-000616/comp_comp_mouse/31/1 :: :: :: :: :: Dakle, kao sto i sam naslov kaze, planiram da kupim pacova, budzet 15 jevreja max! Vidim da vecina pacova ima mali milion tastera, mada ja mislim da ce mi oni samo smetati, znaci sto jednostavniji u tom pogledu to bolje :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Ja ti preporucujem da juris X7 748 model, imas tegice uz njega, odlicnu ergonomiju, 2 dodatna tastera sa strane i triple fire pored scrolla, naravno tu je podesavanje osetljivosti. I sve to kosta oko 1600 dinara. Mnogo je bolji izbor od tih x7 710 modela.
Uzmi onaj koji ti se najviše svidja... ja bih ti preporučio Logitech G500, pošto je u cenovnom rangu do 50 evra najbolji, pa i preko toga... A to što se neko zadovoljava sa A4LowTech je samo stvar tudjeg ukusa, navike i džepa... __________________ Scourge of PCBerza
:: Uzmi onaj koji ti se najviše svidja... ja bih ti preporučio Logitech G500, pošto je u cenovnom rangu do 50 evra najbolji, pa i preko toga... A to što se neko zadovoljava sa A4LowTech je samo stvar tudjeg ukusa, navike i džepa.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
:: Nemaju svi da daju 50 evra na misa :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Uzmi onaj koji ti se najviše svidja... ja bih ti preporučio Logitech G500, pošto je u cenovnom rangu do 50 evra najbolji, pa i preko toga... A to što se neko zadovoljava sa A4LowTech je samo stvar tudjeg ukusa, navike i džepa.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
H je noviji i ima stabilizaciju kursora kad odižeš miša od podloge, osim toga i dezena nema razlike, isti oblik, isto laserski 3600dpi.
Bili bi dobri i da koštaju 30e, ovako su fenomenalni, oni miševi s kojima se OCZ izbrukao pre neko vreme su bili skuplji a živi leš, na kraju ih i povukoše zbog silnih reklamacija.
...nemoj da je neko trčao ovo da javi a4techu
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Da li neko ima iskustva sa Gigabyte-om, malo sam istrazivao i izgleda da nisu uopste losi, meni su zapali za oko sledeca 2 modela: GM-M6800 i GM-M6880?!
@Gile, jesi li ti sinko ikada probao Logitech miseve. Ja sam dao 70 jevreja na mx revolution i ni u jednom trenutku nisam zazalio. Imam jos nekoliko miseva, 1 Dell, 2 starija i 2 novija bezicna Logitecha , donosili su ljudi Saitek-a, Genius-a, A4Tech, ne moze nista da mu pridje po ergonomiji, kvalitetu i preciznosti. (ovo poslednje ne poredim sa pro gamer pacovima) Imao sam A4Tech davno, nije to los mis, svakako bolji od Genius-a, ali nije ni blizu Logitech-u.
Moja lepsa polovina primeti razliku, koja je obican user i samo postavi pitanje (sa gadjenjem) `sta je ovo?` A razlika je enormna!!!
@oVerlord Za tebe (ako vec neces neku kintu da dajes) uzmi G3 Logitech ili MX518, bez tastera koji ce da ti smetaju, odlicne i jeftine misonje!
Za mene je sledeci MX Performance, jer mi G700 nije potreban... @Daum, kol`ko sam skontao ti si ga uzeo? Misljenje? Ergonomija, trenje mis/podloga? Imam Roccat Sense i MX Rev leti po njoj, tako da verujem da ce Perf da radi odlicno. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Imao sam Performance, ali me nešto smorio bežični miš... Odličan je naravno, dosta bolji od Revolution-a, ali mi bolje leži G500... __________________ Scourge of PCBerza
:: @Gile, jesi li ti sinko ikada probao Logitech miseve. Ja sam dao 70 jevreja na mx revolution i ni u jednom trenutku nisam zazalio. Imam jos nekoliko miseva, 1 Dell, 2 starija i 2 novija bezicna Logitecha , donosili su ljudi Saitek-a, Genius-a, A4Tech, ne moze nista da mu pridje po ergonomiji, kvalitetu i preciznosti. (ovo poslednje ne poredim sa pro gamer pacovima :: Imao sam A4Tech davno, nije to los mis, svakako bolji od Genius-a, ali nije ni blizu Logitech-u :: :: Moja lepsa polovina primeti razliku, koja je obican user i samo postavi pitanje (sa gadjenjem) `sta je ovo?` A razlika je enormna!! :: :: @oVerlord Za tebe (ako vec neces neku kintu da dajes) uzmi G3 Logitech ili MX518, bez tastera koji ce da ti smetaju, odlicne i jeftine misonje :: :: Za mene je sledeci MX Performance, jer mi G700 nije potreban.. :: @Daum, kol`ko sam skontao ti si ga uzeo? Misljenje? Ergonomija, trenje mis/podloga? Imam Roccat Sense i MX Rev leti po njoj, tako da verujem da ce Perf da radi odlicno :: _________________________________________________________ :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: https://www.eveonline.com :: https://www.quakelive.com :: https://www.swtor.com :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.