prvo sam teo da uzem coolmasta gx 650 pa onda gx 750 ali....imaju ocajan review na vise sajtova...kao jonnyguru , hardware secrets etc... pa ja teo da pitam ovde strucnjake ... dal i ma neko napajanje 750w da ima bar 4-5 sata ...mhm pcie 6+2 pin x4 neke molexe itd :) ...da bude kalitetno i da bude bash ono ok :) ne trea modularno ( ustwari ne volim modularno) i da bude manje vishe tiho.. ae preporuke :) budzet 11k max u dinarima razume se...
Imam to napajanje i skroz sam zadovoljan. Zadovoljava tvoje uslove, ali je GX bolji jer ima 60 ampera na +12V, a moje 4 grane po 19 ampera u peak-u, realno svaka grana mozhe da izbaci 13 ampera.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
i ja sam zadovoljan specif. na gx 750 nego imaju lose review-eve i niko ih ne preporucuje...radilo bi pod opterecenjem ....neznam dal ce da izdrzi...nece raditi 24/7,mada ja kada dodjem iz skole oko 3 palim pc idem jedem ... odigram neshto , onda izadjem na fucu ili bsket i vratim se oko 20/21h.pa onda odigram josh do 12/1h i takzo to..jedno 10/11h dal neko preporucuje neko drugo nap? :)
ja ti preporucujem Chieftec 750W CFT, stvarno je necujno, a hladno, ima 140mm fan, a cable management moze samo da ti bude plus, izbacis one kablove koji ti ne trebaju, da ne bi pravili nepotrebnu guzvu, ne razumem zasto bi ti smetala takva sjajna opcija na napajanju...
Chieftec CFT ima 3 god. garanciju. skoro sam kupovao taj 750W..
:: Pomenuo jesam jednom da su GX malo nestabilniji nego što treba, s druge strane čiftek ima samo dve godine garancije, inače odličan :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
I ja sam za mog CFT-a dobio 2 godine garancije. Malo tupavo od Čifteka (ili ovih naših muljatora od prodavaca). Nadam se da će raditi dugo i uspešno kao čuveni HPC-360-202.
Imam i ja CM M700 i stvarno me sluzi to the eggs, nikad nije zastucalo: E8400@3.4 na stock cooler-u 4G rama 4 harda GTX260 + 8800GT oba malo clockovana X-Fi xtremegamer pro fatal1... + svi fanovi na Antec 900
:: Imam to napajanje i skroz sam zadovoljan. Zadovoljava tvoje uslove, ali je GX bolji jer ima 60 ampera na +12V, a moje 4 grane po 19 ampera u peak-u, realno svaka grana mozhe da izbaci 13 ampera :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
dal` je moguce da su spustili na 2 god...mora da je s razlogom, ja sam kupio u Qbit-u i dobio 3god., ali Chieftec bi trebalo za njihove turbo modele da daje 3 god., sad vec to nije u redu..
:: U atomu i gigatronu kažu dve godine. De si to kupio :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ja sam moj CFT uzeo u maju i dobio samo 2 godine garancije. Mislim da nije do domaćih prodavaca, jer sam na nekom stranom sajtu isto video da je garancija 2 god.
Zavisi od napajanja do napajanja. Neki imaju 2, neki imaju 3 ili 5 god. garancije. tako je sa skoro svom opremom za PC.
CM M700, za primer, ima 5 god garancije.
`All products from Cooler Master at least carry 1 year warranty from the date of purchase, with the exception of power supply units which carry a 2-5 year warranty`
Mož da uzmeš Chieftec CFT-750-14CS - dobar ali 2g garancije, modularan ali nema 4 pcie kabla CM GX750 80plus - nešto veći ripple ali ima 4 šestopinska pcie kabla i dobru maperažu Gigabyte Odin plus 700W - 2 pcie kabla, porao bi da proveriš za cenu
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Verovatno su spustili, ja sam uz CFT-650 dobio 3 godine (robije(pin) Ja bih isao na CM, mada bez obzira na 2 godine CFT je odlican!
Edit: Et` vi`s raicu, torov cekic te pobio __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
sto se kablova tice, dobija se sve u full-u, cak sam dobio sve kablove i sa 560 CFT-om, iako sam koristio samo jedan za PCIe, a 750 je ozbiljnije napajanje, tako da se dobija sve, bez brige.. jedino te 2 god., ne svidja mi se sto su spustili, ja bih onda isao na SilverStone, koji daje 3god.
:: Mož da uzme :: Chieftec CFT-750-14CS - dobar ali 2g garancije, modularan ali nema 4 pcie kabl :: CM GX750 80plus - nešto veći ripple ali ima 4 šestopinska pcie kabla i dobru maperaž :: Gigabyte Odin plus 700W - 2 pcie kabla, porao bi da proveriš za cen :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Sad sam gledao, na chieftec sajtu pise da ima 2 al znam da ima 4 posto imam napajanje :)
:: Sasvim moguće, nisam detaljno gledao, nije sigurno niko blesav da uzima ono što ja kažem zdravo za gotovo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Cft 750 cs ima dva 6pin pcie i dva 6+2pcie kabla sto bi bilo 4. : :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.