msm stwarno ovo je zadnji put.....kad bi mogo samo neko da mi slika g500 pid...koji se nalazi oko kabla `On this model these numbers are in fact on the label which you can find near the USB plug, normally it is black in colour and strapped around the cable.` ... evo vidite sta mi ovaj pise...
`Thank you for your e-mail. I understand the PID number might not be readable on the photograph, however, we still require a photograph of the PID number, even when it is unreadable.`
znaci trea mi slika sa tim stwarima (http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14162/~/contacting-technical-support-for-your-g500) i ja cu da izphotoshopiram nekako to...
nemogu da im kaZhem da sam dobio mis bez toga jer sam im dao pid :)))...znaci treba mi amaterska slika tog , po mogucnosti da se ne vidi broj .) ... ako neko negde nadje nek javi ... phala
:: nemogu da im kaZhem da sam dobio mis bez toga jer sam im dao pid :)))...znaci treba mi amaterska slika tog , po mogucnosti da se ne vidi broj .) ... ako neko negde nadje nek javi ... phala
sto se cimas bzv. Kad bi oni padali na tu zvaku i delili miseve tako olako, mislim nas narod smatra da su oini tamo Sabani ili sta vec i da ce pasti na tu tvoju i slicne price. Od toga nema nista, nego ti ako zelis g500 uzmes lepo i kupis, ni kod babe nema za dzabe. Ja ovo iz dobre namere nemoj gubiti vreme i zivce za dzabe, tesko da ce to da prodje tako kao sto si ti zamiuslio. Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min. :: msm stwarno ovo je zadnji put.....kad bi mogo samo neko da mi slika g500 pid...koji se nalazi oko kabla `On this model these numbers are in fact on the label which you can find near the USB plug, normally it is black in colour and strapped around the cable.` ... evo vidite sta mi ovaj pise.. :: :: `Thank you for your e-mail :: I understand the PID number might not be readable on the photograph, however, we still require a photograph of the PID number, even when it is unreadable.` :: :: znaci trea mi slika sa tim stwarima (http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14162/~/contacting-technical-support-for-your-g500) i ja cu da izphotoshopiram nekako to.. ::
:: sto se cimas bzv. Kad bi oni padali na tu zvaku i delili miseve tako olako, mislim nas narod smatra da su oini tamo Sabani ili sta vec i da ce pasti na tu tvoju i slicne price :: Od toga nema nista, nego ti ako zelis g500 uzmes lepo i kupis, ni kod babe nema za dzabe :: Ja ovo iz dobre namere nemoj gubiti vreme i zivce za dzabe, tesko da ce to da prodje tako kao sto si ti zamiuslio :: Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min :: :: msm stwarno ovo je zadnji put.....kad bi mogo samo neko da mi slika g500 pid...koji se nalazi oko kabla `On this model these numbers are in fact on the label which you can find near the USB plug, normally it is black in colour and strapped around the cable.` ... evo vidite sta mi ovaj pise.. :: :: :: :: `Thank you for your e-mail :: :: I understand the PID number might not be readable on the photograph, however, we still require a photograph of the PID number, even when it is unreadable.` :: :: :: :: znaci trea mi slika sa tim stwarima (http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14162/~/contacting-technical-support-for-your-g500) i ja cu da izphotoshopiram nekako to.. :: ::
Svaka cast, onda po toj logici moze da dobije sve zivo a da ne da ni euro. Zvuci kao Alisa u zemlji cuda.
:: On rece da je vec na ovu foru dobio G110 :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: sto se cimas bzv. Kad bi oni padali na tu zvaku i delili miseve tako olako, mislim nas narod smatra da su oini tamo Sabani ili sta vec i da ce pasti na tu tvoju i slicne price :: :: Od toga nema nista, nego ti ako zelis g500 uzmes lepo i kupis, ni kod babe nema za dzabe :: :: Ja ovo iz dobre namere nemoj gubiti vreme i zivce za dzabe, tesko da ce to da prodje tako kao sto si ti zamiuslio :: :: Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min :: :: :: msm stwarno ovo je zadnji put.....kad bi mogo samo neko da mi slika g500 pid...koji se nalazi oko kabla `On this model these numbers are in fact on the label which you can find near the USB plug, normally it is black in colour and strapped around the cable.` ... evo vidite sta mi ovaj pise.. :: :: :: :: :: :: `Thank you for your e-mail :: :: :: I understand the PID number might not be readable on the photograph, however, we still require a photograph of the PID number, even when it is unreadable.` :: :: :: :: :: :: znaci trea mi slika sa tim stwarima (http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14162/~/contacting-technical-support-for-your-g500) i ja cu da izphotoshopiram nekako to.. :: :: ::
I to sto kazes mi Srbi smo inace toliko inteligentna nacija i velicamo svoju inteligenciju do te mere da mislimo da je ceo svet blesav a samo smo mi pametni. Svu tu tehnologiju smo u stvari mi izmislili samo nas mrze pa nece da kazu.... Tesko nama sa toliko pameti....
:: Amerikanac da bude 100 koraka ispred Srbina u lopovluku... hahaha... :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min.
nisam nacionalista, ali cinjenica je da smo mi, Srbi inteligentniji narod od Amerikanaca, a to sto smo tu gde smo je kriv nas narod i mentalitet, a ne nedostatak inteligencije.. Da smo disciplinovani kao recimo Nemci, ihhh...ali to je ono, sta bi bilo, kad bi bilo, da je bilo..
:: I to sto kazes mi Srbi smo inace toliko inteligentna nacija i velicamo svoju inteligenciju do te mere da mislimo da je ceo svet blesav a samo smo mi pametni :: Svu tu tehnologiju smo u stvari mi izmislili samo nas mrze pa nece da kazu... :: Tesko nama sa toliko pameti... :: :: :: Amerikanac da bude 100 koraka ispred Srbina u lopovluku... hahaha... :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min.
Nema to veze sa nacionalizmom. Znas kako ne mozes generlizovati inteligenciju jedne nacije. Kao sto god nas ima brdjana i to previse ako mene pitas tako ih ima i u Americi i gde god hoces. A samio cu ti reci jednu stvar u velikoj si zabludi ako mislis tako kao sto mislis. Cinjenica koji si ti upravio izneoi je potekla bas odavde. Tj tako nesto smo mi proglasili kao cinjenica.....
:: nisam nacionalista, ali cinjenica je da smo mi, Srbi inteligentniji narod od Amerikanaca, a to sto smo tu gde smo je kriv nas narod i mentalitet, a ne nedostatak inteligencije.. Da smo disciplinovani kao recimo Nemci, ihhh...ali to je ono, sta bi bilo, kad bi bilo, da je bilo. :: :: :: :: I to sto kazes mi Srbi smo inace toliko inteligentna nacija i velicamo svoju inteligenciju do te mere da mislimo da je ceo svet blesav a samo smo mi pametni :: :: Svu tu tehnologiju smo u stvari mi izmislili samo nas mrze pa nece da kazu... :: :: Tesko nama sa toliko pameti... :: :: :: :: :: Amerikanac da bude 100 koraka ispred Srbina u lopovluku... hahaha... :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min.
Sve ide iz inteligencije. Mogucnosti mentalitet moralne norme. Primitivizam, mentalitet itd su produkt neznanja a ne znanja. Evo ta `cinjenica` koju si ti spomenuo nije podukt znanja i poznavanja nego produkt neznanja, nemoj gajiti takve iluzije.
:: Nema to veze sa nacionalizmom :: Znas kako ne mozes generlizovati inteligenciju jedne nacije :: Kao sto god nas ima brdjana i to previse ako mene pitas tako ih ima i u Americi i gde god hoces :: A samio cu ti reci jednu stvar u velikoj si zabludi ako mislis tako kao sto mislis :: Cinjenica koji si ti upravio izneoi je potekla bas odavde. Tj tako nesto smo mi proglasili kao cinjenica.... :: :: :: :: nisam nacionalista, ali cinjenica je da smo mi, Srbi inteligentniji narod od Amerikanaca, a to sto smo tu gde smo je kriv nas narod i mentalitet, a ne nedostatak inteligencije.. Da smo disciplinovani kao recimo Nemci, ihhh...ali to je ono, sta bi bilo, kad bi bilo, da je bilo. :: :: :: :: :: :: :: I to sto kazes mi Srbi smo inace toliko inteligentna nacija i velicamo svoju inteligenciju do te mere da mislimo da je ceo svet blesav a samo smo mi pametni :: :: :: Svu tu tehnologiju smo u stvari mi izmislili samo nas mrze pa nece da kazu... :: :: :: Tesko nama sa toliko pameti... :: :: :: :: :: :: :: Amerikanac da bude 100 koraka ispred Srbina u lopovluku... hahaha... :: :: :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min.
Jok,mi bi` sve za džabe.Čovek se nije zadovoljio samo tastaturom već sada iskušava njihovi inteligenciju pa puca na glodara.Samo napred,možda i upali.Ko ih jebe
Ne secam se ko ti je poslao onu prvu sliku koju si tražio.Zamoli čoveka opet za uslugu.Ako upali vodi ga na klopu
Da ne bude zabune nemoj da se naljutis na ovo sto sam napisao. Kada sam pomenuo neznanje mislio sam na sve nas Srbe kao naciju. Mnogo smo umisljeni u tome je nasa mana i to najveca. Potcenjujemo i mislimo da je to ispravno imamo mnoge komplexe. Ja te Amerikance ne mogu da smislim ne kao narod nego njihov nacin zivljenja, sistem, njihovu plastiku od hrane itd. oni svoj narod unistavaju. Ali daleko smo mi od njih u svakom pogledu.
:: nisam nacionalista, ali cinjenica je da smo mi, Srbi inteligentniji narod od Amerikanaca, a to sto smo tu gde smo je kriv nas narod i mentalitet, a ne nedostatak inteligencije.. Da smo disciplinovani kao recimo Nemci, ihhh...ali to je ono, sta bi bilo, kad bi bilo, da je bilo. :: :: :: :: I to sto kazes mi Srbi smo inace toliko inteligentna nacija i velicamo svoju inteligenciju do te mere da mislimo da je ceo svet blesav a samo smo mi pametni :: :: Svu tu tehnologiju smo u stvari mi izmislili samo nas mrze pa nece da kazu... :: :: Tesko nama sa toliko pameti... :: :: :: :: :: Amerikanac da bude 100 koraka ispred Srbina u lopovluku... hahaha... :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: Koliko god ti bio dovitljiv oni ce biti 100 koraka ipsred tebe min.
Generalizovao ili ne nisi u pravu. Ameri su vecinom,kada to kazem mislim na 70% glupi ko cuskije. Objasnjenje lezi u osnovnom kindergarden vaspitanju,jer oni uce svoju decu da budu debili. Samo da vam je jedno oko da vidite Americko dete od tri godine i od 7, kada imaju 3 deca kao i sva ostala na svetu, ali do seste godine su vec nauceni da budu debili i da nista ne moraju da rade svojom glavom vec je neko drugi tu da im pomogne(tv,stampa,fizikalci treceg sveta kao mi).Neverovatno koliko su neki arogantni i bezobrazni.
Nisam pobornik toga da smo mi Srbi boziji narod ali razlika izmedju nas evropljana i njih je abnormalna.
Ja ne znam da li si ti imao priliku da nesto radis sa njima al ja nisam stekao utisak da su deili i neznalice kako ih mi smatramo. Govorim o obrazovanom delu populacije, ne govorim o nepismenima.
:: Generalizovao ili ne nisi u pravu :: Ameri su vecinom,kada to kazem mislim na 70% glupi ko cuskije :: Objasnjenje lezi u osnovnom kindergarden vaspitanju,jer oni uce svoju decu da budu debili :: Samo da vam je jedno oko da vidite Americko dete od tri godine i od 7, kada imaju 3 deca kao i sva ostala na svetu, ali do seste godine su vec nauceni da budu debili i da nista ne moraju da rade svojom glavom vec je neko drugi tu da im pomogne(tv,stampa,fizikalci treceg sveta kao mi).Neverovatno koliko su neki arogantni i bezobrazni :: :: Nisam pobornik toga da smo mi Srbi boziji narod ali razlika izmedju nas evropljana i njih je abnormalna :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
I previse ako mene pitas, daleko od toga da su svi ali mahom jesu. Jedino ko je malo odskakao po inteligenciji su Njujorcani, koji si sasvim normalni ako izuzmemo nevidjenu prepotentnost-jer boze moj oni su iz New Yorka bre.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja ne znam da li si ti imao priliku da nesto radis sa njima al ja nisam stekao utisak da su deili i neznalice kako ih mi smatramo. Govorim o obrazovanom delu populacije, ne govorim o nepismenima :: :: :: :: Generalizovao ili ne nisi u pravu :: :: Ameri su vecinom,kada to kazem mislim na 70% glupi ko cuskije :: :: Objasnjenje lezi u osnovnom kindergarden vaspitanju,jer oni uce svoju decu da budu debili :: :: Samo da vam je jedno oko da vidite Americko dete od tri godine i od 7, kada imaju 3 deca kao i sva ostala na svetu, ali do seste godine su vec nauceni da budu debili i da nista ne moraju da rade svojom glavom vec je neko drugi tu da im pomogne(tv,stampa,fizikalci treceg sveta kao mi).Neverovatno koliko su neki arogantni i bezobrazni :: :: :: :: Nisam pobornik toga da smo mi Srbi boziji narod ali razlika izmedju nas evropljana i njih je abnormalna :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://spedr.com/4tb3 :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
dodjosmo do debate ufff... :) msm wi... :) imam babu u americi nemojte tako :) ma :)) re:ctrl ... naso sliku photoshopovao i cekam :) ... ispalo je malo glupo al nema veze :) ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.