Slika olrenuta po horizontali. Ne raaguje na Horizontal flip. Operativni sistem Vista. Instalirani drajveri za kameru sa zvanicnog sajta. Pomoc oko podesavanja, Pozdrav
Ja sam s tom kamerom imao isti problem al na windows 7 . Kako sam to namestio nemogu da se setim znam da nije reagovalo pa sam preinstalirao drajvere. U principu ti drajveri ne rade u potpunosti nego samo delimicno.Kolko se secam reaguje upocetku dok se ne restartuje il tako nekako. Baš sam ti pomogo :) Uglavnom cackaj da se namestiti mada ja nisam bio zadovoljan kvalitetom slike pa sam je vratio i uzo dvd rezac.
U nekom postu sam procitao da imas istu kameru, cekao sam da se javis. U principu uzo sam je zbog dece, pa nek se bore sa njom.. Ja sebe vidim zarotirano, tj. desna strana na levo i obrnuto. Pozdrav
:: Možda i reaguje na flip ali se ne vidi. Šta kažu oni sa druge strane, jesi li flipovan ili ne?.Ta kamera kod mene radi dobro :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Za sada Skype, Msn, i tu se njena upotreba zavrsava. Inace sa kvalitetom slike prijatno sam iznenadjen. U opcijama probano sve ali bez uspeha, ili ja mislim da sam probao sve. Mozda nesto ne radim kako treba. Tortojed: instalirani k-lite. Kao sto rekoh operativni sistem je vista x32. Nisam probao na drugom OS, jer nebih da preinstaliram sistem koji radi savrseno. Ako nesto znaci MB: GA-EP 35DS4. 4 giga Ram-a Patriot 1066Mhz, Intel Q9550 podignut na 3Ghz. Koje drajvere ste Vi instalirali, ja sam uzeo sa sajta proizvodjaca. Pozdrav i hvala.
:: Aj videću kad dođem kući. Za šta je koristiš... mislim deca :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.