Hocu da kupim neki laserski stampac za kucnu upotrebu. Za to mogu da izdvojim oko 150 evra. Nisam bas najupiceniji u laserske stampace pa vas molim za HELP. Sta mislite o HP 1020
Navedeni samsung je tu negde par jevreja gore dole a za to dobijes i kopirku koja stvarno radi, a o dizajnu (mada su ukusi razliciti) mislim sve najbolje.
:: Navedeni samsung je tu negde par jevreja gore dole a za to dobijes i kopirku koja stvarno radi, a o dizajnu (mada su ukusi razliciti) mislim sve najbolje :: :: Po meni trenutno najbolja kupovina :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
HAHAHAHA STA RECI... :) Znas na sta mislim.... Pozdrav MA i sve nebolje u novoj 2007 ;) Sto se teme tice, oba gorenavedena su OK mada ti je najbolja kupovina HPLJ1018 za manje od 9500 din.
Ovu dilemu sam ja imao pre par meseci i prevagnula je cena, kupio sam Samsung 4100, model pre tog koji si naveo, ima kopir ima skener i stampac. Sve to radi, ali nije ono sto sam ocekivao, kopir daje lose otiske, tako da svaki dokument moram prvo da skeniram, pa onda stampam (kao da nemam kopir), da bi to izgledalo koliko toliko pristojno. Skenere sam video i mnogo bolje naravno zasebno, za male pare, a samo stampanje je nekako neubedljivo (bledo), ovo pricam iz iskustva sa raznim hp stampacima koje imam na poslu prilike da vidim (kod hp-a otisak je mnogo bolji), jedina prava prednost je ono sve u jednom (all-in-one), znaci prostor (moje licno misljenje).
Dakle, ja ti preporucujem hp neznam konkretno za taj model, ali generalno oni su po meni najbolji za laserske (crno-bele) stampace...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.