Ja bi pre o5 uzeo H50,imam ga ,uzeo sam ga posle dautovica par dana,on mi je i preporucio, i odlicno radi posao,cpu ladan ki led :). Plus estetski jako lepo izgleda,stvarno dobra stvar.
Kako stoji H50 sa tecnoscu? Na koliko se menja, sta se stavlja etc? Nisam imao iskustva sa vodenim hladjenjima do sada a planiram da orgujem isti :D
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
... da mu ne treba zamena tečnosti, sistem je 100% zatvoren i zapečaćen. Nema curenje, nema isparavanje a pumpa je tako tiha i spretno integrisana da su neki tvrdili da i ne postoji.
I što je najlepše, niko ga još nije imao dovoljno dugo da se ta teorija proveri kako valja.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
a zasto bi se onda zvao `corsair h50 liquid cooling system` ako nema vodu...
:: A ko ti je rekao da je unutra voda :: :: :: :: Nema menjajnja tecnosti kod H50 zatvoren je system, samo po meni to je ne moguce, voda koja se zagreva mora negde da ode postepeno.. :: :: :: :: :: ::
Pa valjda se ustalilo u narodu ono `vodeno` Malo sam googlao i nasao odgovor,u svakom slucaju pucaj na H50
`The liquid inside the H50 is distilled water with Propylene Glycol added to prevent corrosion and organic build-up`
:: a zasto bi se onda zvao `corsair h50 liquid cooling system` ako nema vodu.. :: :: :: :: A ko ti je rekao da je unutra voda :: :: :: :: :: :: :: Nema menjajnja tecnosti kod H50 zatvoren je system, samo po meni to je ne moguce, voda koja se zagreva mora negde da ode postepeno.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Pa valjda se ustalilo u narodu ono `vodeno` :: Malo sam googlao i nasao odgovor,u svakom slucaju pucaj na H5 :: :: `The liquid inside the H50 is distilled water with Propylene Glycol added to prevent corrosion and organic build-up :: :: :: :: :: a zasto bi se onda zvao `corsair h50 liquid cooling system` ako nema vodu.. :: :: :: :: :: :: :: A ko ti je rekao da je unutra voda :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nema menjajnja tecnosti kod H50 zatvoren je system, samo po meni to je ne moguce, voda koja se zagreva mora negde da ode postepeno.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
sada nastaje problem posto mi se taj lik za h50 ne javlja a ja moram da uzmem neki kuler i kada vec kupujem nije mi problem da dam pare ali hocu da bude vrhunski :) tako da dajte konacni savet sta da uzmem. ?
Jesi probao da pitaš da ti naruče u gigatronu ili nekom sličnom ćumezu. Ne znamo ni oće li ti smetati scorpion kad uzmeš novu ploču, a ionako ti nije hitno, možeš da teraš komp i sa dva stika rama manje dok ne nabaviš H50.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
pitao sam ali niko ne moze da ga naruci a i dalje nsta od tog lika sto je rekao da ce da prodaje h50. tako da su me savetovali da uzmem taj aquagate max. ? sta da radim ?
Korisit box dok ne nadjes korsu. U cemu je frka?, gde gori??????? Sta si se popalio kao shiparica,pa nece zemlja ispasti iz mesta ako ti malo koristis box.
Inace fin sam ovako zato sto jos nisam 100% siguran da imas box ili bilo koji kuler, a da jesam ne bi ti bilo prijatno.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: pitao sam ali niko ne moze da ga naruci a i dalje nsta od tog lika sto je rekao da ce da prodaje h50 :: tako da su me savetovali da uzmem taj aquagate max :: :: sta da radim ?
:: pitao sam ali niko ne moze da ga naruci a i dalje nsta od tog lika sto je rekao da ce da prodaje h50 :: tako da su me savetovali da uzmem taj aquagate max :: :: sta da radim ?
Sada sam video, a posle kazu propada berza IT site. Pa ovo ce uskoro da postane kindergarden site, sramota na sta mi sve odgovaramo i koji sve lozaci mogu ovde da punopravno `ucestvuju` u diskusijama.
Koliko bi ovakva persona sa ovakvim presipanjem supljeg u prazno spojila na Bench-u ili HWG-u?
a ja sam se izgleda sad zaebo, voda mora da nije tecna, tj. tecnost...?
:: Liquid znaci tecnost, a ne voda. Bilo bi water cooling system da je voda :: :: :: :: a zasto bi se onda zvao `corsair h50 liquid cooling system` ako nema vodu.. :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Liquid znaci tecnost, a ne voda. Bilo bi water cooling system da je voda :: :: :: :: a zasto bi se onda zvao `corsair h50 liquid cooling system` ako nema vodu.. :: :: :: ::
Ako je nesto tecnost, iz toga NE sledi nuzno da je to voda, ali ako je nesto voda, onda sledi da je to tecnost. Cista logika iz srednje skole a i zdravog razuma. Ako je nesto SOLID, to ne znaci da je to nuzno kamen, slozio bi se?
:: :: Ako je nesto tecnost, iz toga NE sledi nuzno da je to voda, ali ako je nesto voda, onda sledi da je to tecnost. Cista logika iz srednje skole a i zdravog razuma. Ako je nesto SOLID, to ne znaci da je to nuzno kamen, slozio bi se :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.