Odlucio sam da dokupim jedan HDD, tastaturu i trebaju mi nove sluske... HDD: Nesto malo brze, ne treba bas da ore, ali ne mora da bude najtisi... Od 1TB ili 1.5TB. Gledao sam ove WD Black... Budzet 80-90e
Tastatura: Gaming sa dodatnim dugmicima, da ima pozadinsko osvetljenje. Gledao sam Saitek Cyborg-a (koji mi se jako svidja) i dobri stari logytech G15... Budzet 80-ak eura.
Slusalice: Moraju da budu in-ear, glasne, ali da zvuk bude cist... Nemojte samo reci Sennheiser, nego recite konkretan model i gde mogu da ga nadjem... Budzet max 60e
2. G510 samo pogledaj kakva je tastatura :), tek treba da izadje a cena ce biti oko 110 e :), a takodje ako si pro gamer gledaj onda G110 jer su G tasteri lepo rasporedjeni.
3. Imam Sennheiser HD 428 i sluske su super, mislim da moze da se nadje negde za 6500, ja sam ih platio 7700 u 4audio :). Mislim da ima dobrih Koss ili AKG modela, procesljaj malo po forumu.
posto u dva racunara imam tri WD 500 Gb Blue i jedan WD 1 TB green, a ranije sam imao jos tri Wd-a, preporucio bih ti WD, znaci uzmi WD 1 TB Blue, mislim da je razlika izmedju Blue i Black u nijansi i da nije vredna tih para, imao sam i jedan Wd 500 Gb Black
za tastaturu ne bih znao
Slusalice Senheisser, pogledaj u https://www.mitrosmusic.com sta imaju, imaju i druge marke a nize su cene nego u 4audio, samo sajt im nije azuriran pa svrati do njih i pogledaj
:: posto u dva racunara imam tri WD 500 Gb Blue i jedan WD 1 TB green, a ranije sam imao jos tri Wd-a, preporucio bih ti WD, znaci uzmi WD 1 TB Blue, mislim da je razlika izmedju Blue i Black u nijansi i da nije vredna tih para, imao sam i jedan Wd 500 Gb Blac
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.