ovako ,treba da menjam moje stare sluske i odlucih da uzmem nove , slusalice mi trebaju prvenstveno za igrice CSS i CS , i ostale pucacine , pa ajde malo preporuka sa realnom cenom od nekih 50e ne preko.
Oko 2000 su, bolje ni za 50e neces naci, jedino neke steelseries polovne sa garancijom... Ja imam philipsh shp8500, one su ti oko 40e, nisu lose za cs..
e imam trenutno te gembird , i da ti kazem za 1300 din koliko sam ih platio su vise nego ok, ali kabal i izrada losi totalno , kabal puca brzo pretvrd je, a i plastika losa , ali zato zvuk vrh, drug mi ima razer Carcharias i veruj mi u zvuku nema skoro nimalo razlike mozda za nijansu bolji razer, licno se uverio .
pa sam mislio da uzmem nesto drugo, vidim mnogi preporucuju ove sennheiser-hd-201 ali nesto sam skeptican , ne znam bas kakve su , ima li ko iskustva iz prve ruke?
te HD-201 su ti vrh sluske, dobre su za muziku, filmove, pa i za igre, a imas ih u 4Audio, sem ako su prodate, onda ove xendzine, samo su meni ruzne zbog ove silver boje..
:: :: de da kupim ove sennheiser-hd-201 , trazio sam malo i nista, ako ko zna neka javi :: ::
Ako zelis za pucanje, logicno je da uzmes sa mikrofonom, jer ces pre ili kasnije igrati sa nekim drugom online, a naginjati se da bi pricao u odvojen mikrofon je besmisleno po meni. Sennheiser, to su extra slusalice ali za neke druge stvari, a ne za online igranje - razlog - veoma los bas. Jos jedan razlog - nemaju mikrofon. Znaci extra su za muziku...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.