Gemini S (30e) TX2 / TX3 (20e) ali su ti oni slabiji od ovih gore navedenih, tako da ako ti je kuciste sire od 18cm, preporucujem ti vendetu, ako je 18cm, onda gemini S...
U zavisnosti koliko ćeš i da li ćeš da overklokuješ procesor, nameće ti se više rešenja: Za umeren, blagi oc uzmi CM Hyper 212 plus, Vendetta 2, CM Z600, a ako ćeš da se razvaljuješ od OCa, onda Corsair h50, Megahalems, Noctua d14(mada ovde je i Vendetta 2 dobra). Premeri kućište, pa oluči.
kuciste mi je thermaltake xaser III, u njemu imam XIGMATEK RED SCORPION..ali imam problem pokriva mi dva memory slota na maticnoj a uskoro cu dobiti dve plocice memorije pa ce mi trebati mesta :) a posto bi vec menjao taj kuler (koji je inace dobar) uzeo bih neki bas kvalitetan.
Za visoke hladnjake na memoriji jedino H50. Meni je na Asus Maximus III ploči stao Megahalems, ali stao je na milimetar od hladnjaka na Geil Evo One, i blokirao mi je jedan slot za memoriju... Specifičnost P55 čipseta je što su RAM slotovi vrlo blizu procesora, tako da kod tebe na ploči možda i legne normalno neki cooler... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.