Elem, ronca mi i zaglavljuje se srednje dugme (za scrol) na misu iz cordless desktopa logitech ex100. Po obliku je slican nekim mojim ranijim logitech mishovima, vidim i da mu je tockic isti pa sam mislio da zamenim. Medjutim, odole NEMA VIJAK?!?
Ako neko ima iskustva sa ovim neka mi otkrije tajnu. Gledao sam na netu i nailazio samo na misheve sa srafom... Ne bih da ga rasturim a zao mi iako sam na ivici da krenem da ga stemujem, jer nije bio bas ni tako jeftin...
odlepio sam nalepnicu, nema nista, odlepio sam onu donju (najvecu) `nogicu` (valjda to zoves klizac) i nema nista?!?! one dve gornje male nisam dirao, ma logitech je uvek bio jedan sraf u sredini ispod nalepnice... E sad ga nema.
Eto, nisam ni registrovao kad si napisao da je bežičan pa da ti predložim i to. Doneo stari kolega neku šmekersku kajsiju što je sam pekao, a pošto je krajnje nekulturno odbiti percepcija mi i nije nešto jutros.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Eto, nisam ni registrovao kad si napisao da je bežičan pa da ti predložim i to. Doneo stari kolega neku šmekersku kajsiju što je sam pekao, a pošto je krajnje nekulturno odbiti percepcija mi i nije nešto jutros. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.