Meni je estetski totalno prihvatljivo, ima cable management, dobar airflow, USB 3.0, mana je što se ne dobija ventilator sa strane, ali za preporučenu cenu od 60$ je više nego dobar izbor.
A tako sam se zagrejao za element T, mada ni njega ne mogu da kupim ali ovo je cao, ko zna koliko ce kod nas da kosta, a do tada borovnica ganci modded :)
unutrašnjost izgleda veoma dobro za kućište od 60 zelembaća. Još uložiti 15-20 evra za neke solidne ventilatore i filter za bočnu stranicu i imaš odlično kućište za relativno male pare. Moj snajper je oko 2 kile teži, a prilično je veće kućište i ima dosta plastike i 2 venta od 20cm, tako da izgleda da nisu koristili neki `flis papir` lim, na koji sam veoma alargičan, posebno kada su bočne stranice u pitanju.
... ne deluje loše, istina voleo bi da je spreda malo jednostavnije ali sve ostalo ok, mesta kolko oćeš, dobro hlađenje, možeš da pomeriš rack za hardove ako imaš dugačku grafičku,i može da se odradi dobar cable management, šta čovek više da traži za 60e kolko će kod nas da košta. Ofarbaš ga iznutra, ugradiš još koji vent i nema zezanja.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
samo da je jednostavnije kao sto raic rece ...doduse ja ne volim tako nabudzena kucista ,mada ne volim ni ona prejednostavna ...zlatna sredina najbolja :)
Dovoljno je široko za bilo koji kuler a ako skloniš gornji rack za hardove može sigurno i 5970 da stane, s druge strane, što je kućište manje lakše napraviti dobar airflow.
Ventilatora nije ni čudo što nisu više stavili jer ima mesta samo za još 2 što i nije strašno da se dokupi, za corsair obsidian moraš da dokupiš još 6 komada da bi popunio sve, malo džulovski za tako skupo kućište. Mislim mogli su da se otvore za još koji fan, a kad smo već kod toga ne bi im otpalo jajce ni da su ubacili neki fan kontroler, čisto da se nađe.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
oba kucista su izmedju 8 i 9 hiljada (a toliko i imam) pa me zanima sta je bolje. Ceo dan sam danas gledao testove ,.... ali i dalje ne znam sta uzeti.
:: :: oba kucista su izmedju 8 i 9 hiljada (a toliko i imam) pa me zanima sta je bolje :: Ceo dan sam danas gledao testove ,.... ali i dalje ne znam sta uzeti.
ali pored 690 II Basic/Advanced ipak ne bih razmišljao o njemu. Za to od ponedeljka nemam ama baš nikakvog razloga, pošto sam tog dana postao ponosni vlasnik 690 II Advanced.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.