asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui
:: mogu reci kvalitetne komponente,mora da je black edition!! :: boze jos malo cemo i pilice vidjati u oglasima za komponent :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
Mislish ako hrana neprolazi kroz jnih, vec se prima, onako, kvalitetno, i pretvara u mesishte?
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: samo ako se pilici dobro klokuju... :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui :: :: :: mogu reci kvalitetne komponente,mora da je black edition!! :: :: boze jos malo cemo i pilice vidjati u oglasima za komponent :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: ::
nista bez degustacije..ako je Ja ne promucnem u ustima,malko cignem i posle cuga izdahnem da osetim finu aromu..:D
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: i to obe da navedes+postupak :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
vise volim da je muckam nego da su mi pluca ko grudva uglja
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: E vidis zemo tu ti je problem sto ne pusis,posle gutljaja jedan dim zatim exhale i sve je jasno,kakva je aroma i da li ima secera :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: nista bez degustacije..ako je Ja ne promucnem u ustima,malko cignem i posle cuga izdahnem da osetim finu aromu..: ::
Šira mu dođe čorba a komina onaj čvrsti ostatak, od vina ide vinjak a kanda može i od vinskog taloga da se peče radža, mislim da se zove drožđenka ili nešto slično. Grožđe ti je blagoslovena voćka, četir vrste rakije daje.
Nema kraja ljudskoj inventivnosti kad je alkohol u pitanju, eto greota da nikad nisam probao mlečna alkoholna pića, gledaću da ispravim to ako ikad svratim u Mongoliju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
onaj njihov(mongolski) kumis od kobiljeg mleka!!! a da - - sa tim grozdjem nikad ne znas na cemu si,kad popijes neku pocnu da ti uvaljuju komovicu(tad je tesko prepoznas) - - sljiva je zakon!!!!
CHIEFTEC BX-01B-B-B ch 550w ASUS P5K-E CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3) KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl5 ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz) WD 500GB BLACK 7200rpm 16mb GENIUS SM-LIVE 5.1-XWAVE CONCERTO 5.1 SAMSUNG2233BW
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.