Konektori za mik. i slusalice za prednju stranu kucista?..
STRANA 1 OD 1
IKoB
Konektori za mik. i slusalice za prednju stranu kucista?..
01.09.2010. 22:43
T29078
status: user broj poruka: 2
Pozdrav,
Interesuje me gde mogu da kupim konektore za slusalice i mikrofon, koji se obicno kace na prednju stranu kucista?.. Na ploci imaju izvodi za njih ali na kucistu ih nemam, pa bih da ih namestim..
Re: Konektori za mik. i slusalice za prednju stranu kucista?..
01.09.2010. 22:50
status: user broj poruka: 18996
recimo da ti je jeftinije da kupis neki dresh od kineskog kucista sa tim konektorima pa da skines i stavis u svoje, nego da se mucis da pravis kablove sa zenskim konektorima..
:: :: Pozdrav, :: :: Interesuje me gde mogu da kupim konektore za slusalice i mikrofon, koji se obicno kace na prednju stranu kucista?.. Na ploci imaju izvodi za njih ali na kucistu ih nemam, pa bih da ih namestim..
+1 za 3.5` resenje, samo sto mi se cini da je ovo na limundu 5.25`, nesto mi je preveliko u odnosu na konektore. moze 3.5`verzija da se nadje i u radnjama, video sam ga skoro negde, ne secam se gde, pogledaj kod nekih vecih prodavaca kod nas...
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui
Nazovi Pin u NS. Imali su za 512 din(prosle godine). Trazi servis. Ili uzmi kuciste Blueberry CN 832. Ima napred 4 USB prikljucka + prikljucak za slusalice i mikrofon. Cena kucista je ( bez napajanja) oko 1800 din. operator
:: :: Pozdrav, :: :: Interesuje me gde mogu da kupim konektore za slusalice i mikrofon, koji se obicno kace na prednju stranu kucista?.. Na ploci imaju izvodi za njih ali na kucistu ih nemam, pa bih da ih namestim..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.