Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
spooler isn`t working
STRANA 1 OD 1
Livia spooler isn`t working 31.08.2010. 08:36 T29034

status: user
broj poruka: 41

komp mis e vratimo iz servisa jer se kocio, zamenjeno napajanje, i baterija na matičnoj. Od tad ne mogu da stampam niti mi vidi stampač. Kaže spooler isn`t working. Probala ony mucrosoft fix it opciju, kaže sredio je ali nije. Štampač mi je i dalje među unspecified. Pomagajte!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gatekeeper probaj ovo 31.08.2010. 08:43 #240740

broj poruka: 510

Start>Run> type services.msc and click OK.

Double-click the Printer Spooler service, and then change the startup type to Automatic. This sets the Spooler service to start automatically when you restart the computer. Click OK.

Restart the computer and try to install the printer again.

Livia probala prvo 31.08.2010. 09:11 #240742

probala, jok
Livia pp neće word oće 31.08.2010. 10:51 #240760

Ok posle sat vremena drndanja, brisanja foldera insaliranja i reinstalranja printa test page, printa word ali neće da printa handoute iz pp. Kao da mu o ubije spooler i posle toga moram da ga restartujem
vladarko Obriši sadržaj foldera Windows\System32\Spooler\Printers 31.08.2010. 11:54 #240784

broj poruka: 4228
ne i sam folder, pretpostavljam da se tu nalaze print jobovi, onovi koji su odštampani i oni koje print spooler ne može da `svari`. Meni se dešavalo na par mašina da je tu neko đubre (smeće - omiljen naziv za proizvodjače matičnih ploča, osima Asus-a) i kada ga obrišem PrintSpooler proces se ne gasi i štampanje radi.

Pozdrav!

Vlada
anarki1302 re 31.08.2010. 15:05 #240830

broj poruka: 71

moras drajvere i ceo software da uklonis od stampaca,pa onda pimenis fix...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs