Jedino mi se kod njega ne svidja sto su tasteri za levo, desno, gore, dole spojeni, lakse mi je nekako kad su odvojeni, mada logitech nema sa odvojenim. Koliko ja cena ovog dzojstika u bg-u?
Logitech precision. Prvo ga ja kupio, pa buraz i ortak. Koshtao oko 700din. u to vreme dok se igrao pes 6 i top spin 1. Odigrao ko zna koliko fudbala, tenisa i basketa. Stari model kome trenutna cena pokazatelj kvaliteta. http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg ko nema u vuglu, ima u guglu
:: Imam 2 Logitech Precision, oba plava, rade već 2 god. kao prvog dana. Igra se PES 2010, NBA 2K10.. :: :: ::
Re: Jetion, xbox model gpc002, u alfamediji(ako ga ima trenutno)!
30.08.2010. 15:54
status: user broj poruka: 7769
Jedan je vec zavrsio tresnut o patos zato sto je poceo da tera igrace gore levo pa san nakon propustene sanse N°136 morao da pristupim drasticnom resavanju problema.
Ja sam pre 3-4 godine uzeo Logitech Chillstream. Jeste malo skuplji ali je kvalitet na nivou Logitecha - odličan... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.