Ovako, imam doticno napajanje iz naslova, LC6550 v2.2 i u zadnje vreme po nekoliko puta na dan cuje se na kratko, nekih 10-tak sekundi neko zujanje, rendisanje iz napajanje, u normalnom radu, proverao sam sve ostale komponente i zakljucio da je iz napajanje, kad se desi to zujanje, zaustavljao sam kuler na napajanju i dalje se culo, sto znaci da nije kuler u napajanju, a zvuk je takav kao da kuler negde zakacinje, ali nije to u pitanju, zvuk dolazi iz elektronike napajanje, jel zna neko mozda o cemu je rec, ne znam da li da reklamiram napajanje, da se ne brukam, garancija mi traje do kraja ove godine. Napajanje daje odlicnu struju,proveravao sam na tester, stabilno mi drzi sistem...
I moje takvo skoro prozujalo ali kada sam mu rekao da umukne i nezno ga pomazio, on me gadjao nekim sranjima iznutra... Kondenzator ili kalem, nisam dobro video, prebrzo letelo
Od tada me bojkotuje i ne komunicira sa mnom, smrc
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Necem da baksuziram, taman posla. Kod mene je bio problem druge prirode. Ako ti je pod garancijom slobodno reklamiraj, desava se to, nema uticaja ali nervira.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
imao sam slicnih problema na lcpower 6600 2.2, uspesno resen problem tako sto sam iskljucio u biosu CE1. zvuci bizarno ali resilo je moj problem... probaj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.