Svaki put kad upalim komp mis nece da radi i onda moram da menjam usb portove dok ne proradi. Znaci nasumicno menjam usb portove dok mis ne proradi. USB portovi rade,i istaliran je drajver za misa,ali opet se isto desava.
probaj da resetujes BIOS, eventualno odradi update, zatim ubaci Hirens boot CD i vidi jel ti radi kad se ucita virtuelni windows, ako tu radi, znaci da je do windows-a, nadam se da ce nesto od ovoga da resi problem, jer ako ne resi, onda je ploca. Najbolje ustvari prvo da probas sa Hirens-om.
Ploca je nova, ASUS M4A77,odradio sam update Biosa. Mis je neki ozone op 2002w optical. Kad ubacim mis cuje se zvuk da je ubaceno nesto u usb ali ne reagjue i dok nekoliko puta ne ubodem i izmenjam portove i tek onda proradi
Prodao sam da uinstaliram usb i nista. Opet isi problem. Probao sam fles,stampac,tel sve na usb i sve radi ali mis nece,odmah nego moram da ubacujem vise puta u usb slotove. Istalirao sam novi sistem i tokom istalacije nisam imao misa. I sad kad ubacim misa pise device softwer not instal tako nesto, i svaki put kad ubacim misa u drugi usb to pise,i tako nekoliko puta dok mis ne proradi.
Ali cudno je sto je na staroj ploci radio mis,i kada sam pre 4 dana kupio novu plocu od tad pocinje da zeza mis. A nemam drugi mis na usb a na ploci nea ps2 ulaz za misa.
Ali cudno je sto je na staroj ploci radio mis,i kada sam pre 4 dana kupio novu plocu od tad pocinje da zeza mis. A nemam drugi mis na usb a na ploci nea ps2 ulaz za misa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.