Pozdrav drustvo! Treba mi preporuka za kupovinu web kamere koja sadrzi mikrofon u sebi,koristio bi je uglavnom za msn chat mozda skype... Gledam sad neke modele a ima ih brdo, i proizvodjaca i modela pa sam se pogubio...
Sve je manje više isto, gledaj samo da ima 1,3mp i eventualno koja ti je lepša. Neku canyon ili a4tech, to je jeftino a radi.
Hehe, i nemoj da uzimaš neke šlj kamere s noćnim snimanjem, uzeo komšija neki krš i ispalo da joj brlja senzor na svetlo pa biju diode u oči bez prestanka, a biju ko na marakani. Na kraju je popizdeo i pošto nije mogao da je otvori jer je zavarena uzeo je ekser i čekić i iskopao joj farove.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ja mislim da je najbolja kupovina za oko 22 jura, 2mpix , mic built in, autofocus ,
PLEOMAX W-415
Edit , imam ja u fijoKi Logitech Quck Cam Chat , kamera placena 35 Jura pre 2 godine al nisam nesto narocito za slikovanje pa je presedela u kutiji svo ovo vreme inace ja koristim Nokiu N82 kao web kameru :) 5Mpix pa jos jedan razlog zasto je ne koristim
jedino nema taj mikrofon, dao bi i je po toj ceni sto ti trazis :-D ako oces javi se na mail :)
:: Sve je manje više isto, gledaj samo da ima 1,3mp i eventualno koja ti je lepša. Neku canyon ili a4tech, to je jeftino a radi :: :: Hehe, i nemoj da uzimaš neke šlj kamere s noćnim snimanjem, uzeo komšija neki krš i ispalo da joj brlja senzor na svetlo pa biju diode u oči bez prestanka, a biju ko na marakani. Na kraju je popizdeo i pošto nije mogao da je otvori jer je zavarena uzeo je ekser i čekić i iskopao joj farove :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.