Nije, prodavala je Razer NAGA (onaj za WarCraft), mis kosta 80eu, a ne vredi ni 30, izuzetno je loseg kvaliteta...imao sam ga, uverio se, tako da, mogu slobodno da kazem. Ostale miseve necu da komentarisem, ali znam da nikada necu da kupim Razer-a.
:: Jel to onaj glodar što je naša cenjena koleginica sa foruma Xendza prodavala :: :: ::
i iskeširao je ravno 50jura. Sranje plastika i pero lak osećaj mi se uopšte nisu dopali. Posle jednog prolivanja manje količine vode po njemu prestao je da radi. support normality
:: Nije, prodavala je Razer NAGA (onaj za WarCraft), mis kosta 80eu, a ne vredi ni 30, izuzetno je loseg kvaliteta...imao sam ga, uverio se, tako da, mogu slobodno da kazem. Ostale miseve necu da komentarisem, ali znam da nikada necu da kupim Razer-a :: :: :: :: Jel to onaj glodar što je naša cenjena koleginica sa foruma Xendza prodavala :: :: :: :: :: ::
Ne znam za druge modele ali ja imam Razer DeathAdder rev.1 i Razer Lycosa i nikad nisam imao nikakvih problema .. A sto se tice kvaliteta izrade extra su odradjeni ... Mis je dovoljno tezak tako da nisu potrebni dodatni tegici ili tako neke zezalice ... Ali svako ima svoj ukus :)
Ne lezhi mi u ruci lepo, pored toga svi su shareni do j*ja, a ako nisu imaju onda imaju gomilu ne potrebnih tastera (uvek sam koristio, a i koristicu samo levi, desni is srednji klik). Iz gore navedenog ja nikad ne bih kupio razer-a.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
ako ti je Razer kvalitetniji po dizajnu, onda stvarno nemam sta da kazem...jedino toga sto se ruku tice, ali to nema veze sa dizajnom..
:: Aj ako mi vec spominjete g500 i g9 u pitanju su misevi poprilicno loseg dizajna :: :: Naime specijalno su modifikovani za desnoruke, sto meni naravno nikako ne odgovara. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.