Da li ici na neko polovno sa oglasa, gde su komponente u garanciji, ili kupiti nove komponente. Igre bi se igrale na 1280x1024. Jel prodaje mozda neko sa foruma tako kuciste, treba mi za mladjeg brata?
Daje lik solidnu konfiguraciju za 450e, ima i dobro napajanje i kućište i fine komponente, možda bi ti dao nešto jeftinije a ako prodaš crt monitor, zvučnjake i tu gtx280 što je u kompletu i kupiš bratu 8800gt ili slično smanjio si cenu za stotinjak evra i više, može tu još da se manevriše. A i mali će da se oduševi kad vidi tt armor.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Da li ici na neko polovno sa oglasa, gde su komponente u garanciji, ili kupiti nove komponente :: Igre bi se igrale na 1280x1024 :: Jel prodaje mozda neko sa foruma tako kuciste, treba mi za mladjeg brata :: :: Poz :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ ::
Mozes neku jeftiniju 770 plocu i to je to, a i pitanje je da li ce napajanje ovo moci da izdrzi, mora burazer vise kesa da da :), naravno ako neces dx 11 mozes da uzmes 4770 ili 4850 ali opet to je jos mali dodatak :).
:: Da li ici na neko polovno sa oglasa, gde su komponente u garanciji, ili kupiti nove komponente :: Igre bi se igrale na 1280x1024 :: Jel prodaje mozda neko sa foruma tako kuciste, treba mi za mladjeg brata :: :: Poz :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ ::
Imam ja povoljnu konfiguraciju za 190evra. Javi mi se na: radosbg@hotmail.com ili.
0637021600 ako si zainteresovan.
Da napomenem, ne mogu nigde da nadjem kako da posaljem privatnu poruku, pa sam prinudjen da ovako `oglasavam` svoju ponudu. Nadam se da nije van propisa foruma.
Ovo je prosečno kućište, haf 922 je keva za njega(što se tiče air flow-a), mada ovo ima removable MB tray, što dosta skupljih kućišta nema, svejedno solidno, ali nikako savršeno, dizajn da ne pominjem, k`o da su ga cigani pravli. A sa strana nikakvih rupa za ventove. Čudno, u najmanju ruku.
Što se dizajna tiče, ukusi su različiti, ali ne mogu da shvatim da sa strane nema otvora za ventove(što i borovnica ima), a sa druge strane ima pokretnu podlogu ploče.. ne kažem da je loše, ali eto to mi smeta :)
E za te pare mozes i polovnog Ficu da kupis... onda ga ogolis kako ti se svidja... zatim ga napakujes kako ti odgovara i u svakom slucaju nece imati problema sa grejanjem...
Povadis iz njega sve sto ti ne odgovara, tapaciras po volji boju koja ti se svidja, ofarbas ostatak tadkodje u boju koja ti se svidja (izbegavaj ljubicastu i roze izazivaju agresiju) ubacis komponente veeeeliki cincilator te jednu `lenju torbu` i uzivas u najboljem kucistu na svetu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.