pffff...nije mnogo ruzan, al nije ni za na astal. a za ispod stola moz` bilo koji 5eur kung fu kejs (izresetan rupama za kulere). mada ako bude 60$=5000din sa pedeveom (u sta sumnjam) naci ce dosta kupaca
Mnogo je, bre, ružno. Nikakav popust tu ne može pomoći. Evo, i juče sam pogledao i suzdržao se od komentara, ali, jutros, samo na kafu u stomaku, ne ide nikako. Nekako me podseća na neki shit što sam video u kineskoj `robnoj kući`, na delu za igračke gde sam kupovao - na zanovetanje mog naslednika - neku `igračku` za pola sata mira u kući. Ali, ne mogu da se setim. Neki kineski pogled na neki original. Replika do yaya, smejurija neka, ali, ne pada mi na pamet i gotovo. Znate šta bi bilo super? Da se još montiraju na njih one raznobojne šljašteće LED kao u degeneričnim KARAOKE `kasetašima` kakve su kinezi lansirali pravo na naše bljuvake pre jedno desetak godina.... e, to bi mu pomoglo. Ovo treba da košta do 40€ i da ga onda, kupi ko` mora i ne brine za estetiku jer mu je soba i komp. stol neuredna i zakrčena pa se i ne vidi. Ili ga baš zabole qtoyko. E, sad... ako bi se tu ubacio neki LC Power, green ili bar Metatron, onda, sasvim druga priča. SASVIM. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.