Danas je stigao Scythe Kaze Q 3,5 kontrolor ventilatora. U pakovanju stigli kutijica, kontrolor, 1 strujni kablic, cetiri 3-pinska kablica za ventilatore. Kontrolor podrzava regulaciju 4 ventilatora. Isprobani su sledeci ventilatori: 1. dve CM 12-tice 3pinske - RADE I REGULISE SE BRZINA 2. jedna CM 14-ka 3pinska = RADI REGULISE SE BRZINA 3. dve CM 20-tice 2-pinke = RADE I REGULISE SE BRZINA ali treba prilagoditi kabl 4 jedna OCZ 12-ka 4-pinska (4pinka prikljucena na 3 pin) = RADI REGULISE SE BRZINA
Ventilatori se ne mogu potpuno iskljuciti, podrazani su 2,3,4 pinski ventilatori, nedostatak je sto na kontroloru nema ispisan pokazivac na koliko je podeseno. Meni je super jer nema ni LED osvetljenja. E da cena bez postarine 1274 din.
:: Danas je stigao Scythe Kaze Q 3,5 kontrolor ventilatora :: U pakovanju stigli kutijica, kontrolor, 1 strujni kablic, cetiri 3-pinska kablica za ventilatore :: Kontrolor podrzava regulaciju 4 ventilatora :: Isprobani su sledeci ventilatori :: 1. dve CM 12-tice 3pinske - RADE I REGULISE SE BRZIN :: 2. jedna CM 14-ka 3pinska = RADI REGULISE SE BRZIN :: 3. dve CM 20-tice 2-pinke = RADE I REGULISE SE BRZINA ali treba prilagoditi kab :: 4 jedna OCZ 12-ka 4-pinska (4pinka prikljucena na 3 pin) = RADI REGULISE SE BRZIN :: :: Ventilatori se ne mogu potpuno iskljuciti, podrazani su 2,3,4 pinski ventilatori, nedostatak je sto na kontroloru nema ispisan pokazivac na koliko je podeseno :: Meni je super jer nema ni LED osvetljenja :: E da cena bez postarine 1274 din :: :: Pa kome treba jeftin fan kontrolor eto preporuke.
Neki dan sam bio u Gigatronu i nisu imali taj, a imali Zalman mfc1, sad obrnuto, nego jel ti nije problem da izmeriš dužine tih potenciomera i ako ti nije problem rastojanja potenciomera od ivica kontrolera, čisto da znam da li bih mogao vratanca od kućišta da zatvorim.
Bravo i007! Tek sada kada sam pogledao review koji je poslao imarkovic vidim da 3,5 u oznaci znači da je to vezano za format, što je važna informacija kod planiranja kupovine!
Pozdrav!
Vlada
:: Duzina potenciometra oko 1.2cm, rastojanje od ivice oko 1.5cm, inace sam kontrolor ide na mesto flopija.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.