Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Canon Pixma iP2600
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Canon Pixma iP2600 11.08.2010. 22:02 T28670

status: user
broj poruka: 7285
Posto se razumem u stampace kao Tadic u politiku, imam sledecu dilemu:

Dosao sam u posed navedenog stampaca koji je uzgred ne koristen, ali je imbecili od koga sam ga zaplenio( usled nedostatka kesa da plati intervenciju na komp-u) izgubio kertridze.

E sada dilema se naslucuje:Da li da kupujem kertridze(black+color=+3K)ili da prosto uzmem drugi stampac?,posto mi bas sada zatrebao jedan .)))

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tata02 ... 11.08.2010. 22:23 #236605

broj poruka: 845
I meni su kertridži od Canon Pixme MP210 crkli skroz, punio ih nekoliko puta i sad ih štampač ne prepoznaje, pa sam uzeo u ComTr... šopu Epson SX400 na akciji za 6390 din. pošto su kertridži za moju Pixmu blizu 5000 din. dok Epson ima zasebne kertridze, postoje i zamenski od po 15ml koji koštaju oko 420 din po kom. za razliku od Canona tako da ako možeš prodaj nekom to čudo koje košta malo više od kertridža i kupi nešto drugo. Pozdrav!

Edit:
Trobojni za Canon MP210 ima 12ml, znači 4ml po boji, dok za Epson zamenski ima 15ml po boji pa ti nadji računicu! Pozdrav!
Ishmerish Hvala na informaciji 11.08.2010. 22:30 #236607

broj poruka: 7285
To je upravo ono sto sam i mislio da ce biti, ebiga kad sam ne upucen da sam znao ne bih se nameracio na tu periferiju,posto je bilo jos izbora :)

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Stripy Re 11.08.2010. 23:36 #236618

broj poruka: 4163
Kupi nove kertridže za pixmu. Crni PG40 i kolor CL41, svaki ima kapacitet oko 22ml. Zajebi Epsona. Kada zariba glava možeš da baciš štampač dok kod Canon-a promeniš kertridž.
@tata02
Gde si našao zamenske kertridže po toj ceni? Ja radim reciklažu za iste i jedina varijanta zamene za koju znam je kompatibilna garnitura (ne idu na komad po boji već moraju svi u kompletu) koja ne košta baš malo...

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

tata02 Re: Re 12.08.2010. 00:31 #236627

broj poruka: 845
Kertridže imam u jednoj radnji koja se bavi isključivo prodajom štamparske opreme, potrošnog materijala i sl. i znam da je set samoresetujućih kertridža koji se mogu puniti mnooogo puta oko 2400 din. što je odlična cena u odnosu na set kertridža za Canona a nije tačno da PG40 i CL41 imaju po 22ml već imaju PG40 16ml a CL41 (trobojni) 12ml što je u odnosu na zamenske kertridže za Epsona čiji je kapacitet po kertridžu 15ml x4 jako malo!

http://spedr.com/1k7jj7

Edit:
Ne kupujem u ovoj radnji već sam vam samo ostavio link da se uverite u cene pošto radnja gde kupujem nema svoj sajt. Pozdrav!
:: Kupi nove kertridže za pixmu. Crni PG40 i kolor CL41, svaki ima kapacitet oko 22ml. Zajebi Epsona. Kada zariba glava možeš da baciš štampač dok kod Canon-a promeniš kertridž
:: @tata0
:: Gde si našao zamenske kertridže po toj ceni? Ja radim reciklažu za iste i jedina varijanta zamene za koju znam je kompatibilna garnitura (ne idu na komad po boji već moraju svi u kompletu) koja ne košta baš malo..
::
:: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
miki069 `Izgubljeni kertridzi` 12.08.2010. 02:36 #236640

broj poruka: 1234
Kako je `izgubio` kertridze?
Prati bele kamicke koje je on ostavljao i docices do kertridza.

Bilo koji `pljuckavac` bez kertridza vredi -1000 dinara.
Toliko su kertridzi skuplji od novog stampaca sa kertridzima.

https://www.bambimobil.blogspot.com

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs