Posto se razumem u stampace kao Tadic u politiku, imam sledecu dilemu:
Dosao sam u posed navedenog stampaca koji je uzgred ne koristen, ali je imbecili od koga sam ga zaplenio( usled nedostatka kesa da plati intervenciju na komp-u) izgubio kertridze.
E sada dilema se naslucuje:Da li da kupujem kertridze(black+color=+3K)ili da prosto uzmem drugi stampac?,posto mi bas sada zatrebao jedan .)))
I meni su kertridži od Canon Pixme MP210 crkli skroz, punio ih nekoliko puta i sad ih štampač ne prepoznaje, pa sam uzeo u ComTr... šopu Epson SX400 na akciji za 6390 din. pošto su kertridži za moju Pixmu blizu 5000 din. dok Epson ima zasebne kertridze, postoje i zamenski od po 15ml koji koštaju oko 420 din po kom. za razliku od Canona tako da ako možeš prodaj nekom to čudo koje košta malo više od kertridža i kupi nešto drugo. Pozdrav!
Edit: Trobojni za Canon MP210 ima 12ml, znači 4ml po boji, dok za Epson zamenski ima 15ml po boji pa ti nadji računicu! Pozdrav!
Kupi nove kertridže za pixmu. Crni PG40 i kolor CL41, svaki ima kapacitet oko 22ml. Zajebi Epsona. Kada zariba glava možeš da baciš štampač dok kod Canon-a promeniš kertridž. @tata02 Gde si našao zamenske kertridže po toj ceni? Ja radim reciklažu za iste i jedina varijanta zamene za koju znam je kompatibilna garnitura (ne idu na komad po boji već moraju svi u kompletu) koja ne košta baš malo...
Kertridže imam u jednoj radnji koja se bavi isključivo prodajom štamparske opreme, potrošnog materijala i sl. i znam da je set samoresetujućih kertridža koji se mogu puniti mnooogo puta oko 2400 din. što je odlična cena u odnosu na set kertridža za Canona a nije tačno da PG40 i CL41 imaju po 22ml već imaju PG40 16ml a CL41 (trobojni) 12ml što je u odnosu na zamenske kertridže za Epsona čiji je kapacitet po kertridžu 15ml x4 jako malo!
Edit: Ne kupujem u ovoj radnji već sam vam samo ostavio link da se uverite u cene pošto radnja gde kupujem nema svoj sajt. Pozdrav! :: Kupi nove kertridže za pixmu. Crni PG40 i kolor CL41, svaki ima kapacitet oko 22ml. Zajebi Epsona. Kada zariba glava možeš da baciš štampač dok kod Canon-a promeniš kertridž :: @tata0 :: Gde si našao zamenske kertridže po toj ceni? Ja radim reciklažu za iste i jedina varijanta zamene za koju znam je kompatibilna garnitura (ne idu na komad po boji već moraju svi u kompletu) koja ne košta baš malo.. :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.