Prvo,pozdrav svima. Intel Celeron D 3.06GHz LGA 775 i915PL7MH-S Foxconn Gainward 7600 gs 256 ddr3 512 ddr 400 Kingston 80GB hard 1. Imam sledeci problem,ne znam da li da uzmem kuciste sa napajanjem ili samo neko kvalitetnije napajanje,do 50 eura je max price.Ovo koje imam je sa prilicno slabim protokom vazduha i nemam dodatnih ventilatora. 2. Veci problem se tice maticne,zamenio bih postojecu i uzeo neku koja podrzava DDR2 memoriju i koja je bolja za klokovanje.Naravno kupio bih 1GB DDR2 memorije koja je najkompatibilnija sa plocom.Za maticnu bih izdvojio do 80 eura. Molio bih vas da me posavetujete. Pozdrav
Sto se tice napajanja mozes da uzmes lepo napajanje ATX 550w P4 LC POWER silent spada u rangu do 50e a sto se tice maticne moras da izdvojis malo vise para jer nema dobre ploce za te pare...945P ploca ti je oko 94 ili 95e...Nadam se da sam pomogao.Pozdrav
Kupi to napajanje, i bar dva ventilatora (80mm) koje ćeš da uglaviš u kućište (izbacni obavezno, ubacni spreda, ako ima gde da se uglavi). Za ostalo još nemaš para, pa sačekaj, bavi se poslom hrčka i skupljaj za nešto što stvarno može da se oseti u skoku performansi. Ako nekim slučajem to nije moguće u tvom kućištu... prodaj to kućište budzašta ili ga pokloni sve sa napajanjem, a kupi neku jeftinu limariju koja je dovoljno moderna da ima mesta za ventilatore, izbaci joj kung-fu napajanje, pa prodaj i njega (puna ih je PC-Berza, doduše) i tako.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.