u planu mi je nova kutija,pa me zanima da li ovo valja cemu,da li je neko mozda imao iskustva sa ovim kucistem...http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-dragon-ch-07b-b-op/comp_comp_case/48/996,da napomenem da imam Vendettu 2?!
Slobodno uzmi CM neces se pokajati. Ja sam ga uzeo pre nedelju dana i sve se da lepo upakovati u njega. Ima dovoljno prostora za sve sto ti padne napamet da ugradis, a i dolazi sa dovoljno ventilatora za provetravanje kucista. Jedino sto ne dolazi uz njega, a trenutno nisam uspeo da pronadjem je ventilator 80x80x15 koji se ugradjuje u dodatni nosac za hladjenje grafickih kartica.
Vendetta sa sidefan-om, i kuciste ima propusta, pola jednog gornjeg ventilatora zaklanja napajanje sto je malo glupo, trebalo je napajanje dole da ide, nema crnu unutrasnjost, mada to se lako resi sa sprejem, a i taj sidefan je malo bezveze jer ne mogu veci kuleri uz njega da idu....
Imali su ranije u Desku taj ventilator, isto CM. Takođe je zgodan za hlađenje matične ploče, u predelu gde je procesor, sa donje stane matične.
Pozdrav!
Vlada
:: Slobodno uzmi CM neces se pokajati. Ja sam ga uzeo pre nedelju dana i sve se da lepo upakovati u njega. Ima dovoljno prostora za sve sto ti padne napamet da ugradis, a i dolazi sa dovoljno ventilatora za provetravanje kucista. Jedino sto ne dolazi uz njega, a trenutno nisam uspeo da pronadjem je ventilator 80x80x15 koji se ugradjuje u dodatni nosac za hladjenje grafickih kartica :: :: :: ::
Ako nista drugo Advanced ima na gornjem delu maske mogucnost prikljucenja SATA diska direktno bez ikakvih dodatnih kablova. Dobro je za brzo presnimavanje podataka sa tvog racunara na neki disk za backup ili da od nekoga sebi presnimis sto te interesuje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.