ja imam ovog misa vec nekoliko meseci i ne mogu mu naci manu, ali stvarno mu ne mogu naci manu...jedina stvar koju sam primetio (ali gotovo nebitna) je da ima glasniji i za nijansu tvrdji click od G9, G9 ima lepsi click, to je sve.
:: Ima li ga ko? Utisci? (moguce mane: pozicija lasera i scroll)? :: :: Neka kaze sada ili neka zauvek cuti. : :: :: Treba sutra da ga kupim...
Definitivno najbolji miš koji sam kupio do sada. Savršeno leži u ruci, ima tegiće, senzor je isti iz G9x, kvalitet na maximumu... Pravi gamerski miš, a ne ko ona A4 LowTech govna... __________________ Scourge of PCBerza
:: Meni je sranje samo zato što nije a4tec :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
poruka je primljena, al` je malo nejasna, molim, rasjasnite...
:: sijedi kazi lepo koje su mu mane:) i sta si prvo rekao.. :: :: i meni je sranje jer nije a4 tech macka: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
To ti i sam mozes da odlucis. Ja ti preporucujem neku platnenu nesto tipa SteelSeries QCK serije e sad da li ti odgovara mala, srednja ili velika ti vidi. Ja imam malu jel mi veca ne treba i stvarno je vrh nemam reci. Pozdrav :)
ako ti je skroz ravan sto , ima RAZER Sphex koja se lepi za sto. Prilicno sam zadovoljan s njom. imama XL-747H al gledam da kupim bas G500... Igram SC:Source pozz
ova podloga nema ni pola milimetra visine, tako da joj velicina nije problematican faktor, meni se deo postolja monitora i deo tastature nalaze na njoj
Kupi A4Tech X7, XL-740- Oscar, ako mozes da nadjes. Drugar ubija CS sa njim. Uloguj se na server Game Arena Public, pa kad vidis nick BORG, pogledaj Score :) To mi je komsija, ne igra od kuce jer studira u Nis-u, ETF (nije ni vazno), nego dodje kod mene , na pola sata, sat i pokaze domaci zadatak:) Igra na pomenutom misu i na tastaturi A4 tech G800. Nema na cemu nije igrao , ali ova kombinacija mu najvise odgovara. Pusti ove price ljudi koji nemaju veze sa gejmingom,vec kupuju ono sto sija, i misla to je to. Pozdrav !!! @Dopuna ,kupovina Logiteca , je cisto bacanje para za proizvod koji je precenjen. Jedino ako si Fanboy je opravdano.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
slazem se samo sa ovim `nije zlato sve sto sija`...ali ovo: `kupovina Logiteca , je cisto bacanje para za proizvod koji je precenjen.`, sto bi moja keva rekla, `to kazu samo oni koji to nemaju`..
:: Kupi A4Tech X7, XL-740- Oscar, ako mozes da nadjes. Drugar ubija CS sa njim :: Uloguj se na server Game Arena Public, pa kad vidis nick BORG, pogledaj Score : :: To mi je komsija, ne igra od kuce jer studira u Nis-u, ETF (nije ni vazno), nego dodje kod mene , na pola sata, sat i pokaze domaci zadatak: :: Igra na pomenutom misu i na tastaturi A4 tech G800 :: Nema na cemu nije igrao , ali ova kombinacija mu najvise odgovara :: Pusti ove price ljudi koji nemaju veze sa gejmingom,vec kupuju ono sto sija, i misla to je to :: Pozdrav !! :: @Dopuna ,kupovina Logiteca , je cisto bacanje para za proizvod koji je precenjen :: Jedino ako si Fanboy je opravdano :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Lepo sam rekao precenjen, i to tvrdim !!! Sareni proizvod koji ima iste delove kao i A4tech, ali je nasminkan do zla boga, i tri puta skuplji. Zasto mislis da je problem da kupim isti. Mogu da kupim misa kojeg god hocu, ali nemam potrebu , jer mi je ovaj odlican. Znam ja kakav je g500, kupovali ovde zaludjenici da bi se hvalili, a sa gaming-om nemaju veze.) Tim koji dobija se ne menja, zar ne?
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
matori, otvarao sam i A4Tech i Logitech, razlika u komponentama,odnosno kvalitetu je DUPE i GLAVA...jesi mozda otvorio i uporedio jedan i drugi??? uradi to i uverices se.. a po meni G500 ima sasvim ok cenu, bio mi je precenjen jedino G9 kada je izasao, ali on je doneo inovativnost..
:: Lepo sam rekao precenjen, i to tvrdim !! :: Sareni proizvod koji ima iste delove kao i A4tech, ali je nasminkan do zla boga, i tri puta skuplji. :: Zasto mislis da je problem da kupim isti :: Mogu da kupim misa kojeg god hocu, ali nemam potrebu , jer mi je ovaj odlican :: Znam ja kakav je g500, kupovali ovde zaludjenici da bi se hvalili, a sa gaming-om nemaju veze. :: Tim koji dobija se ne menja, zar ne :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Koji A4tech si otvarao,i uporedjivao zaboravio si da napomenes? Ja sam otvarao i Logitec, koji je djubre neopevano, mogu da ti slikam. U tom je cenovnom rangu A4tech, neuporedivo bolja izrada i kvalitet. evo ti specifikacija za A4 tech X7 series, lepo sam naveo model: http://goo.gl/S9R2 Objasni mi sta je drugacije i bolje kod G500 ? Napomena Oscar serija je krem A4tech-a, kotira se iznad obicnog X7 modela !!!
@imarkovic volim to matori kad mi kazu, da vidimo u kojoj disciplini sam losiji od vas Mladjih :)))
evo pa uporedi elektroniku sa G9 misem: http://goo.gl/J98i na osnovu tvojih slika lako je zakljuciti kvalitet, i mislim da je to dovoljno, a ako i dalje tvrdis ovo sto si rekao, stvarno ne znam sta da ti kazem...vidi kako je kod A4Tech-a elektronika osiromasena, jednostavna, sta pricati dalje..slike govore, a mislim da je malo glupo reci da je Logitech DJUBRE...pa cak ni za A4Tech :). a za ovo matori, ne mogu da verujem da si shvatio bukvalno, to je trebalo da shvatis kao da sam rekao recimo `gligo`, ili `brate`, ili `druze`, `prijatelju` itd..
:: Koji A4tech si otvarao,i uporedjivao zaboravio si da napomenes :: Ja sam otvarao i Logitec, koji je djubre neopevano, mogu da ti slikam :: U tom je cenovnom rangu A4tech, neuporedivo bolja izrada i kvalitet :: evo ti specifikacija za A4 tech X7 series, lepo sam naveo model :: http://goo.gl/S9R :: Objasni mi sta je drugacije i bolje kod G500 :: Napomena Oscar serija je krem A4tech-a, kotira se iznad obicnog X7 modela !! :: :: @imarkovic volim to matori kad mi kazu, da vidimo u kojoj disciplini sam losiji od vas Mladjih :)) :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Zasto si negativan? Ja sam svo vreme dobronameran, i ne ljutim se na nikog. Sta vam je ljudi? Jes da je Srbija malo izbedacena, ali dajmo malo optimizma .) Na mojim slikama je ocigledan kvalitet, na tvojim to ne vidim. Kakva osiromasena elektronika, pojasni mi na sta si mislio !!! Gde su mikroprekidaci? Ne vidi se nista specijalno? Kod mene su lepo prikazani Japanski Omron prekidaci , najviseg kvaliteta? Ovde kod tebe je stampana ploca obojena u crno, cipovi `no name` , nekoliko zica i prekidaca sa oznakom Made in China??? Sve u svemu nista. Prostudiraj kod A4 tech-a jos malo, pa uporedi :) Ovde se ne nazire nikakav kvalitet, cak suprotno. Ovo ne pokazuj nigde vise:)
::mislim da je malo glupo reci da je Logitech DJUBRE...pa cak ni za A4Tech : Evo ja ti kazem da je ovaj jeftini segment djubre tesko, mozes da verujes ili ne, tvoja stvar. Nekoliko modela imam, koji nisu pregurali godinu dana, cak su neki korisceni sasvim normalno, tj nisu istroseni u toku igre i sl. Svako ima svoj ukus, i misljenje. Ja iznosim svoje i stojim iza toga. Nekom se svidja nekom ne , ali to sam ja .) Ne zelim svadju i raspravu, vec na prvom mestu druzenje i normalnu komunikaciju. Za ovo matori naravno da se ne ljutim, vec sam napomenuo u sali, vidis valjda smajlije. Opusti se i misli na nesto lepo, nema potrebe za tenzijom .)
ma nisam u tenziji, sta ti je, ne znam sta je to danas sa ljudima koji me napadaju da sam pod tenzijom, ili se ja stvarno tako postavim da ispadne, ne verujem izvini, ovo uopste nije slika od G9, vec najverovatnije MX500, a evo slike G9: http://i36.tinypic.com/kd2umg.jpg ne moze unutra da ima svemir, ali je daleko od djubreta, daleko od loseg kvaliteta itd.. u svim Logitech misevima sam video OMRON Japan, tako da, to je to, ali brate, kako mozes da kazes da je Djubre, pa da ne nabrajam sad koje sam sve miseve imao, koliko su me sluzili, pa i jos uvek sluze, kako si leba ti uspeo da ti istraje samo godinu dana, ne kapiram stvarno...pa koja bi po tebi bila realna cena G9, G500, G5, MX revolution itd.???
:: Zasto si negativan :: Ja sam svo vreme dobronameran, i ne ljutim se na nikog. Sta vam je ljudi :: Jes da je Srbija malo izbedacena, ali dajmo malo optimizma . :: Na mojim slikama je ocigledan kvalitet, na tvojim to ne vidim. Kakva osiromasena elektronika, pojasni mi na sta si mislio !! :: Gde su mikroprekidaci :: Ne vidi se nista specijalno :: Kod mene su lepo prikazani Japanski Omron prekidaci , najviseg kvaliteta? :: Ovde kod tebe je stampana ploca obojena u crno, cipovi `no name` , nekoliko zica i prekidaca sa oznakom Made in China??? Sve u svemu nista :: Prostudiraj kod A4 tech-a jos malo, pa uporedi : :: Ovde se ne nazire nikakav kvalitet, cak suprotno. Ovo ne pokazuj nigde vise:) :: :: ::mislim da je malo glupo reci da je Logitech DJUBRE...pa cak ni za A4Tech : :: Evo ja ti kazem da je ovaj jeftini segment djubre tesko, mozes da verujes ili ne, tvoja stvar :: Nekoliko modela imam, koji nisu pregurali godinu dana, cak su neki korisceni sasvim normalno, tj nisu istroseni u toku igre i sl :: Svako ima svoj ukus, i misljenje. Ja iznosim svoje i stojim iza toga :: Nekom se svidja nekom ne , ali to sam ja . :: Ne zelim svadju i raspravu, vec na prvom mestu druzenje i normalnu komunikaciju :: Za ovo matori naravno da se ne ljutim, vec sam napomenuo u sali, vidis valjda smajlije :: Opusti se i misli na nesto lepo, nema potrebe za tenzijom .) :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.