Nema sta HAF sa ovim `X` modelom sigurno konkurise za model godine pogotovo ako se uzme u obzir da su mu performanse odlicne,a taj `army` izgled ne voli bas svako!
Ako ovaj `Phantom` bude pristupacan za dzep,bice sigurno u `bestbuy` rangu a NZXT koliko mi se cini nije toliko skup!
Kad bi se montirao onaj 200mm sa strane bilo bi dosta ubavije, pomenuli su to i u testu. Može da se doda još jedan napred, gore i dole, testirano je sa fabričkim setupom.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
E kad bi se dodalo to je jos 20-30 evra za 200mm vent.
Kuciste nije lose samo je previse plasticno za 139$ sto i nije preterana cena ali ope nije to neki kvalitet...
:: Kad bi se montirao onaj 200mm sa strane bilo bi dosta ubavije, pomenuli su to i u testu. Može da se doda još jedan napred, gore i dole, testirano je sa fabričkim setupom :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: a nije nimalo jeftino, hladjenje bi trebalo da bude dobro ali po ovom testu se i nije nesto pokazalo, mislim nisu bolje nesto temperature nego u Lexa S :: :: http://www.overclockersclub.com/reviews/nzxt_phantom/5.ht :: :: ::
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: E kad bi se dodalo to je jos 20-30 evra za 200mm vent :: :: Kuciste nije lose samo je previse plasticno za 139$ sto i nije preterana cena ali ope nije to neki kvalitet.. :: ::
evo, ja sam recimo prva musterija koji ne voli taj veliki fan koji bruji kao turbina..
:: E kad bi se dodalo to je jos 20-30 evra za 200mm vent :: :: Kuciste nije lose samo je previse plasticno za 139$ sto i nije preterana cena ali ope nije to neki kvalitet.. :: :: :: :: Kad bi se montirao onaj 200mm sa strane bilo bi dosta ubavije, pomenuli su to i u testu. Može da se doda još jedan napred, gore i dole, testirano je sa fabričkim setupom :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: a nije nimalo jeftino, hladjenje bi trebalo da bude dobro ali po ovom testu se i nije nesto pokazalo, mislim nisu bolje nesto temperature nego u Lexa S :: :: :: http://www.overclockersclub.com/reviews/nzxt_phantom/5.ht :: :: :: :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD
Ja koji uopste ne gotivim nesto NZXT kucista, i uopste taj dizajn, sam se poprilicno nalozio sada na ovo kuciste. Unutrasnjost je po mom ukusu fenomenalna u svakom pogledu i smislu te reci. Spoljasnji izgled ekstremno neobican. Stvarno izgleda kao neko `alien` kuciste za hi-end komponente. Ocekuje se u septembru sa cenom od oko 150e. Mene jos samo zanima da li vratanca nece da smetaju fan kontrolerima, ukoliko nece, ja definitivno zavrsavam druzenje sa mojim 932 HAF-om i uzimam onog belog Phantom-a. Inace sam mislio da umem HAF X, ali me cena malo odbija. Takodje kada sam ga video uzivo shvatio sam da mi je mnogo plastican - i to ne izgleda toliko dobro, a stvarno mnogo je para za celik i plastiku ..
P.S ni meni se crveni ne svidja. Farba mu ne izgleda najbolje, kao da sam ja uzeo sprej i ofarbao...tako mi izgleda na onim klipovima. Crni dobro izgleda, ali beli po meni jos bolje - a i da se malo promeni.
:: :: :: :: bash me zanima cena kod nas ako bude ispod 130 eura prodajem haf 932 i uzimam ovo cudo
Nadam se da ce biti pristojna cena,ali najvise sto mi se svidja kod kucista sto ima dubinu,i pristup ploci sa zadnje strane eee jos da ima resenje kao CM ATSC 840 (mogucnost da se vadi cela stranica `tray` ili kako vec) bilo bi super!.)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.