:: Ne radi potenciometar za utisavanje i pojacanje brzine obrtaja ventilatora :: Crkao je tranzistor sledece oznake UZ1084 :: :: Gde nabaviti doticni deo ???
iznad leve noge ? taj broj oznacava koliki mu je izlazni napon.vidi pa javi =============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
Stigao deo iy DesK`a bio sam zapanjen brzinom odgovaora prosto nisam mogao da verujem. Ali u pakovanju stize zalemljen deo koji je popravljan i neispravan. Sto je najgore ispada da lazem a neko od njihovih radnika ladno je zamenio deo a meni poslali shit. Dodje mi da se ubijem.
Deo sam poslao nazad DESKu pa neka traze odgovorno lice za ovakve podvale. Doduse rekli su da donesem kuciste i odradice odmah mada u mom slucaju to je neizvodjivo i nevidjeno cimanje kutija+put od 3-4 sata za BG , lakse mi je da kupim gotov deo ali toga bato nema.
Razocaran sam odnosom prema musteriji razgovor ide ovako NEMOGUCE da ste dobili pokvaren deo kao mi unutar firme ne krademo i to nama ne moze da se desi.
Zanimljivo je sto nisu zeleli ni deo nazad ali sam im poslao. Sa stampanom plocicom poslali su cak i kablove koji mi ni ne trebaju. Ma sve sam im vratio zajedno sa kutijom i platacenom postarinom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.