Sklapam masinu jednom prijatelju i dvoumim se izmedju ova dva brenda. Aj` sad da ne budem bas egoistican pa da ja sve znam i sve sam resim voleo bih da cujem i vase savete i misljenja..
Silverstone je nesto malo jetiniji a i zeru po defaultu slabiji dok je Corsair skuplji a ne toliko osetno jaci.
Razlika u ceni je oko nekih 15-tak eur izmedju Silverstone i Corsaira a kad bi se odlucio da mu spakujem Corsair HX620 onda mi opet smeta cinjnica da je HX650 skuplji za jos 10 eur i onda tek ne znam sta da radim. Mislim da je najbolje ici na Silverstone..
Problem je sto moram da mu utanacim u cifru,gleda se svaki dinar. Inace u masinu ide GTX460 hehehe.. Intel Core i5 je konfiguracija..Mislim da je napajanje sasvim dovoljno obzirom da decko nece OC-vati masinu mada ako se ja docepam hm.. :)
P.S.Corsair daje 7 godina garanciju na napajanja .. Jos cu da razmislim..Taman dok ne stigne GTX460 ,mozda se jos koja parica potkrade viska,ko zna :)
:: neces pogresiti,ja licno bih isao na HX i to na 650 model.Jer ako su to cene koje si naveo besmisleno je za 10 jevreja i razmisljati o 620-tci :: :: :: U svakom slucaju ja bih bez razmisljanja Corsair-u dao prednost,Silverstone bi imao prednost u slucaju da si kao izbor naveo TX modele :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Sad nema para ali evo saopstio mi je da ce u najskorije vreme cim bude imao para da pravi SLI setup sa GTX460. Uh..Samo mi pravi problem ..Izgleda da cu ipak morati da mu stavljam HX650w.
Pa pazi.On me je zbunio.Kaze stedi na parama a sad odjednom SLI!Pa ti vidi ko je serator :) Ja gledam da mu ustedim svaki dinar.Sad ce Corsair da ide ko podmazan i ima da peva ,i ja nasao da pitam.Upravu si :)
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.