posto sam video da se par vas raspitivalo za ovu podlogu (a znam za oglase), ko je hoce 500din jeftinije, nek se javi, otpakovao sam je i zapakovao nazad jer je velika za moj sto i to je to,dakle nije ni koriscena, otisao sam i kupio SteelSeries QCK..
Pls ako znas reci gde da nabavim QCK Steelseries Starcraft 2 Terran Marine podlogu, ima samo Lich king, a to mi ne treba :). Podloga je vrh, samo je nigde nema :( :
Uzmi obicnu samo velicinu koja ti odgovara. Ja imam QCK mini, drug QCK+ i stvarno su vrh. Zaje**i te skinove skuplje a isto ti dodje. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
pa volim ja, ali tastatura mi je kao prvo prevelika, i kad rasirim ovu podlogu, nema sanse da se ne sudara sa istom, a veliki mi je sto, pritom, koristio bih 30% podloge, sto nema svrhe :)
:: Pa nije valjda da ne volis velike prave podloge,meni se svidjaju,sto veca to volja a ne neke minijature... : ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.