koje bi mi preporučili?? mogo bi još 2e da dodam :D ja se kao nešto dvoumim između 212+ i N520, ova 212+ čujem da valja, a N520 na svim slikama ima p&p koji rade na 1800rpm na samo 19db ali nisu pwm, dok 212+ ide naravno sa jednim koji je pwm ali max ide do 2000rpm ali tad se dere na 32db, pa ja sad ne znam šta da radim.. ili ako ima neko neki dugi predlog, ja sam za.. :)
Ja licno bih isao na N520..ima 5 heatpipe-ova, p&p..Mada u svakom slucaju neces da pogresis ma koji od ta 2 da izaberes..Steta sto vendetta ne moze na 1156 socket..
:: koje bi mi preporučili?? mogo bi još 2e da doda :: : :: ja se kao nešto dvoumim između 212+ i N520, ova 212+ čujem da valja, a N520 na svim slikama ima p&p koji rade na 1800rpm na samo 19db ali nisu pwm, dok 212+ ide naravno sa jednim koji je pwm ali max ide do 2000rpm ali tad se dere na 32db, pa ja sad ne znam šta da radim.. ili ako ima neko neki dugi predlog, ja sam za. :: :)
primamljiv N520, al malo gledam air flow i pressure, 212 iako ide sa jednim ventom veću promaju pravi, al se malo više dere kad se optereti.. to me malo odbija..
Ako ima kontrolu broja obrtaja znači da veći deo vremena neće ni omirisati tih 2000rpm ni na auto, a možeš i da smanjiš ručno broj obrtaja ako ti je procesor ladan. Između 1500 i 2000rpm je dosta decibela razlike a samo par °C
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.