Evo malo da vas osvezimo sa novim modom kucista koje smo zavrsili pre neki dan Kuciste pripada decku sa foruma `TheBear` koji ce se verovatno oglasiti kada bude video temu
Nadamo se da ce vam se dopasti kao sto se dopalo vlasniku kucista Pozz svima
Moram da vas pohvalim,stvarno ste korektni,dobri i puni elana i entuzijazma..Samo tako nastavite,ja vam zelim da vas mnogi upoznaju i da imate u buducnosti jos mnogo uradjenih modova..
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Evo malo da vas osvezimo sa novim modom kucista koje smo zavrsili pre neki dan :: Kuciste pripada decku sa foruma `TheBear` koji ce se verovatno oglasiti kada bude video temu :: :: Nadamo se da ce vam se dopasti kao sto se dopalo vlasniku kucista :: Pozz svima :: :: http://www.youtube.com/watch?v=_wgKJFk0zt :: :: it`s not modding its life style
Na lepim komentarima ,slobodno kazite ako vidite neku gresku il imate zamerku na nesto :) Mi sve sto radimo trudimo se da uradimo najbolje moguce,obracamo paznju na male detalje itd. Bice uskoro jos dosta kucista i modova .Jos jednom HVALA svima koji nas podrzavaju .
Posebno se zahvaljujemo SkyFire-u,doca80 i DejaN89 koji nas stvarno podrzavaju u ovome sto radimo i cene nas rad . POZZ it`s not modding its life style
u pocetku je bilo, sta bi nekog nateralo da uzme tako ruzno kuciste, a posle moda moje misljenje je sasvim drugacije! :) Jedina zamerka sto mislim da mozda malo previse sljasti crvena, al znas kako svetu se ne moze ugoditi! .) Svaka cast! :)
1. Najveći minus za vlasnika što to nije uradi sam...koja je poenta ovako?
2. Ofarbati kulere tom vrstom farbe je suludo. Makar i minimalan sloj i samo na ivicama koje se vide je skretanje u jeftino, da ne pričamo o tome koliko je to loše za efikasnost samih kulera.
1. Isto ko da si rekao zasto ljudi nose auto u West Coast Customs zasto ne urade sami... Ovo ti je mnogo glupa zamerka. A i lakse mi je da dam nekome ko to radi, nego da ja kupujem testere, burgije, dremel lemilicu itd. JA TO NEMAM i ne treba mi taj alat a bez toga nema modovanja, kapiras ?
Ovo 2 i 3 bolje da ne komentarisem.
:: :: Moja ocena :: - :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: 1. Najveći minus za vlasnika što to nije uradi sam...koja je poenta ovako :: :: 2. Ofarbati kulere tom vrstom farbe je suludo. Makar i minimalan sloj i samo na ivicama koje se vide je skretanje u jeftino, da ne pričamo o tome koliko je to loše za efikasnost samih kulera :: :: 3. Dve male pederske grafičk :: ::
1. Ne moze svako u svim segmentima da bude pro. 2. Cenim da je medo zadovoljan kako mu kuleri rade i posle farbanja, slozices se da je farbanje i oprema profi, tako da mislim da ne bi trebalo da bude problema oko kvaliteta hladjenja. 3. Bespotrebno demoralises vredne ljude, svako ima svoj ukus...
:: :: Moja ocena :: - :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: 1. Najveći minus za vlasnika što to nije uradi sam...koja je poenta ovako :: :: 2. Ofarbati kulere tom vrstom farbe je suludo. Makar i minimalan sloj i samo na ivicama koje se vide je skretanje u jeftino, da ne pričamo o tome koliko je to loše za efikasnost samih kulera :: :: 3. Dve male pederske grafičk :: ::
Time što je ofarban dobio si još jedan sloj između aluminijuma i vazduha, kuleri se inače ne farbaju nego nikluju, bruniraju itd. To su jako tanki slojevi i metal je u pitanju tako da je uticaj stvarno minimalan, s druge strane, sloj farbe je dosta deblji i toplotna provodnost mu je manja.
Opet, ne mislim da je u pitanju više od nekoliko stepeni u najgorem slučaju, fsamir tehnički ne lupa ali kuler sigurno nije upropašten.
Ostale dve tačke su mu nažalost prilično lupanje, sam si smislio kako će da izgleda a bilo bi blesavo da nabavljaš alat samo za mod a ovo o karticama je čisti snobizam
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ne utice uopste ha hladjenje, ima sirom netal judi koji su farbali kulere i sa ploce i kulera za procesor itd. To nema nikakve veze sa efikasnoscu, temperature su iste !
:: 1. Ne moze svako u svim segmentima da bude pro :: 2. Cenim da je medo zadovoljan kako mu kuleri rade i posle farbanja, slozices se da je farbanje i oprema profi, tako da mislim da ne bi trebalo da bude problema oko kvaliteta hladjenja :: 3. Bespotrebno demoralises vredne ljude, svako ima svoj ukus.. :: :: :: :: :: :: Moja ocena :: :: - :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: :: 1. Najveći minus za vlasnika što to nije uradi sam...koja je poenta ovako :: :: :: :: 2. Ofarbati kulere tom vrstom farbe je suludo. Makar i minimalan sloj i samo na ivicama koje se vide je skretanje u jeftino, da ne pričamo o tome koliko je to loše za efikasnost samih kulera :: :: :: :: 3. Dve male pederske grafičk :: :: :: ::
Par stepeni max je u pitanju, zvisi i koliki je kuler i kakva su mu rebra, kod čipset kulera koji ima debela i retka rebra uticaj je stvarno minimalan, eto čisto da ne bude da mu je ceo post za wc papir.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.