Kuciste je farbano u mat crnu uz crvene detalje, meni je vrh ispalo, ventilatori su Spire fabricki i dve Enermax Magme.
Hardver:
AMD Phenom II 955BE @ 3600Mhz OCZ Vendetta 2 Red/Black :) DFI Lanparty DK-790FXB-M2RSH 4x1GB Geil Black Dragon DDR2 800Mhz Hard disk WD Black 1TB i Seagate Barracuda 250GB Force 3D ATI HD 5750 Crossfire 16x/16x PCI-E 2.0 Napajanje OCZ SXS 600W
Pa da se bolje slaze, farbane su i grafike i kuler mat crno i cerveno.
:: Osim da je mnogo jebozovno ispalo, ne mož da ga prepoznaš :: :: Jedinu kosku bi imao da izglođem s tim što je cpu kuler ofarban :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
I trebalo je da napraviš slike, kao kad reklamiraju proizvode za mršavljenje - pre i posle, ove pre da budu tamnije, jadnije, ove nove da sijaju, bolje, novije, lepše...
Šalim se, lepo izgleda i rekao bi da pivo možeš da `ladiš unutra.
Razlika je solidna , procesor oko 5c mozda idle, a i graficke slicno 4-5c manje u idle. Nisam ga testirao load nemam vremena....
Mislim ventilatori svakako naprave dobar airflow, ali nisu neke ogromne razlike.
A sto je najbolje Enermax magma na 1500rpm se ne cuje skoro uopste.
:: kada si dodao ova 2 ventilatora gore i dole :: :: I trebalo je da napraviš slike, kao kad reklamiraju proizvode za mršavljenje - pre i posle, ove pre da budu tamnije, jadnije, ove nove da sijaju, bolje, novije, lepše.. :: :: Šalim se, lepo izgleda i rekao bi da pivo možeš da `ladiš unutra :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
I on je malo hladniji sad sam video sa everestom, mada pre sam drzao jedan vent 40mm na cipsetu 6000rpm :) Sada je to skuinuto i skoro mi je ista temperatura kao kad je to duvalo trenutno.
:: Napiši u ovoj temi kad budeš proverio :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
:: I on je malo hladniji sad sam video sa everestom, mada pre sam drzao jedan vent 40mm na cipsetu 6000rpm :) Sada je to skuinuto i skoro mi je ista temperatura kao kad je to duvalo trenutno :: :: :: :: Napiši u ovoj temi kad budeš proverio :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Hehe, ma nije ni pre bio mnogo glasan, jedino je taj mali 40mm pravio buk una cipsetu sad je jos tisi, posto MAgme se stvarno jako slabo cuju, jesu skupi ventilatori ali imaju dobar protok i dosta su tihi misli mda vrede.
:: Je l` se štrecaš zbog tišine, a :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: I on je malo hladniji sad sam video sa everestom, mada pre sam drzao jedan vent 40mm na cipsetu 6000rpm :) Sada je to skuinuto i skoro mi je ista temperatura kao kad je to duvalo trenutno :: :: :: :: :: :: :: Napiši u ovoj temi kad budeš proverio :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: ::
Ovo sam radio jer me je smorilo bilo, imam ga vec 3-4 godine... I veoma je kvalitetno kao Chieftec svaki, izgled subjektivna stvar....
A plus sam ga platio 50 evra novo pre tri cetiri godine, a sta sad mogu da uzmem novo za te pare ?! Neke plastikance, savijas lim rukom....
:: jer je kuciste zivi gabor,ovako si ga bar malo upristojio.Ne bih da ti kvarim merak ali gledaj da u bliskoj buducnosti menjas to kuciste :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Mod je ispao dobar.. Uglavnom po meni modovi i jesu bitniji na obicnim kucistima koje nemaju neke mogucnosti kako ni samog vizuelnog efekta..Lako je izmodovati kuciste od 200 i kusur jevreja kad vec samo po sebi ima sve zivo i izgleda bruka,modom ga samo doterujes do granice perverzija.. Ovo je za mene totalno ok i nekako vise respektujem kada se iz ovakvog `parceta hw-a` izvuce max..50 Eur kako sam Medo kaze a evo da to izgleda sasvim pristojno i lepo.. Postujem trud i zelju a i ispalo je ukusno..Nista preterano,nikakav fenseraj i cirkus koji sljasti..
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
+1 za crno-crveno, najlepsa kombinacija. Ne gotivim nesto preterano dizajn chieftec-a, ali ga postujem zbog old school izgleda. Ovako izgleda odlicno. Sve pohvale za imgnMOD-a. ___________________________________________________________ First Blood
Ekstra odradjeno medo, dao si mu novi zivot :) Nego jel treba posle farbanja da se nanese nesto da se farba ne bi ljustila? Pitam zato sto nikad do sada nisam farbao, a hocu da prefarbam neko matoro kuciste koje mi se vuce tu po kuci.
Kupis bumper spray imas u farbarama, 400 din. je sprej, ima u sebi i prajmer a prima se dobro i na metal i plastiku znaci samo time i sacekas da se osusi nista vise i bice mat crno ovako. I treba mal oda ismirglas P600 smirglom recimo pre nanosenja spreja da se bolje primi.
Meni je trebalo okoi 3-4 spreja za ovo kuciste, za neko manje dosta je i dva verovatno.
:: :: Ekstra odradjeno medo, dao si mu novi zivot : :: Nego jel treba posle farbanja da se nanese nesto da se farba ne bi ljustila :: Pitam zato sto nikad do sada nisam farbao, a hocu da prefarbam neko matoro kuciste koje mi se vuce tu po kuci.
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ASUS ATI 5850 VOLTAGE TWEAK WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.