Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Ljuto kućište - Thermaltake Armor A60!
STRANA 1 OD 1
tortojed Ljuto kućište - Thermaltake Armor A60! 14.07.2010. 21:08 T28146

status: user
broj poruka: 10997

http://goo.gl/0BbB
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ralebrale re 14.07.2010. 21:14 #230671

broj poruka: 678

Odlicno...Lepo i funkcionalno.Videh sve,ali ne i cenu.Koliko bi ovo stajalo u juroima ili slicno?

OCz re 14.07.2010. 21:26 #230672

broj poruka: 2900
Izgleda da se popravlja Tt sto se tice kvaliteta izrade, funkcionalnosti pa i estetike. Mada, manje-vise rekao bih da se svi popravljaju. U zadnje vreme se sve vise prave kucista sa crnim enterijerom, toolless namestanjem uredjaja, hot-swap mogucnostima idt. Ranije su kucista nekako bila jednostavnija, i po `mogucnostima` i po dizajnu.
TheBear Bezveze 14.07.2010. 21:33 #230673

broj poruka: 6502
imate i A90, ovo je neka umanjena verzija, ne svidja mi se uopste....

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: 14.07.2010. 21:35 #230674

broj poruka: 3519
Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša.

GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

Stripy Re 14.07.2010. 21:38 #230675

broj poruka: 4163
Lepo i funkcionalno

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

TheBear Re: Re: 14.07.2010. 21:40 #230677

Ma kojih 180$, ovo ne vredi ni 80$, malecno kuciste.... Uz to je i ruzno, sa onim malim prozorcicem koji ne sluzi nicemu.

A dobre stvari su sto dolazi vec obojeno u crno i sto ima filtere a i vec instalirane ventilatore.

Realno ne vredi vise od 70 evra, ne verujem ni da je lim nesto kvalitetan preterano.

:: Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša
::
:: GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
imarkovic Re: Re: 14.07.2010. 22:08 #230681

broj poruka: 18996
fino kuciste, ne moze coek da kaze nista lose, ali preterao si brate sa cenom, nece biti ni blizu te cene ni u ludilu, moze da kosta plafon 80eu i to bi bila opravdana cena, jer poseduje sve ventilacione otvore koji su potrebni, zajedno sa filterom za prasinu dole, fala bogu i da su se napokon setili da odrade ljudske drzace za diskove, samo ga `ebe sto ima samo 3 otvora za 5.25, sto ga cini malim, steta sto ima sve zivo a samo 3 bay-a, to bi bilo za nekog ko ne zeli veliko kuciste a znace mu sve ove opcije, ali s druge strane, zbog toga sto je malo unutra se malo vise greje, sve u svemu ok kuciste, nadam se da nema onu jeftinu plastiku kao ostali modeli koje sam video, pocevsi od poslednjeg Xaser-a pa unazad, stari mi je nekako mnogo kvalitetniji, prednja maska mu je skroooz od aluminijuma...to su valjda zbog cene zakinuli...
nego, da se pohvalim, odoh sutra napokon po 700D :)

:: Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša
:: GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
gamil Re: Re: Re: 14.07.2010. 22:19 #230682

broj poruka: 242
Gde i koja cena. Rado bih ga kupio.
Pozdrav

:: fino kuciste, ne moze coek da kaze nista lose, ali preterao si brate sa cenom, nece biti ni blizu te cene ni u ludilu, moze da kosta plafon 80eu i to bi bila opravdana cena, jer poseduje sve ventilacione otvore koji su potrebni, zajedno sa filterom za prasinu dole, fala bogu i da su se napokon setili da odrade ljudske drzace za diskove, samo ga `ebe sto ima samo 3 otvora za 5.25, sto ga cini malim, steta sto ima sve zivo a samo 3 bay-a, to bi bilo za nekog ko ne zeli veliko kuciste a znace mu sve ove opcije, ali s druge strane, zbog toga sto je malo unutra se malo vise greje, sve u svemu ok kuciste, nadam se da nema onu jeftinu plastiku kao ostali modeli koje sam video, pocevsi od poslednjeg Xaser-a pa unazad, stari mi je nekako mnogo kvalitetniji, prednja maska mu je skroooz od aluminijuma...to su valjda zbog cene zakinuli..
:: nego, da se pohvalim, odoh sutra napokon po 700D :
:: :: Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša
:: ::
:: :: GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
imarkovic Re: Re: Re: Re: 14.07.2010. 22:25 #230683

imas u Gigatronu 800D za 31.000din, ili 700D 26.000 :)

:: Gde i koja cena. Rado bih ga kupio
:: Pozdra
:: :: fino kuciste, ne moze coek da kaze nista lose, ali preterao si brate sa cenom, nece biti ni blizu te cene ni u ludilu, moze da kosta plafon 80eu i to bi bila opravdana cena, jer poseduje sve ventilacione otvore koji su potrebni, zajedno sa filterom za prasinu dole, fala bogu i da su se napokon setili da odrade ljudske drzace za diskove, samo ga `ebe sto ima samo 3 otvora za 5.25, sto ga cini malim, steta sto ima sve zivo a samo 3 bay-a, to bi bilo za nekog ko ne zeli veliko kuciste a znace mu sve ove opcije, ali s druge strane, zbog toga sto je malo unutra se malo vise greje, sve u svemu ok kuciste, nadam se da nema onu jeftinu plastiku kao ostali modeli koje sam video, pocevsi od poslednjeg Xaser-a pa unazad, stari mi je nekako mnogo kvalitetniji, prednja maska mu je skroooz od aluminijuma...to su valjda zbog cene zakinuli..
:: :: nego, da se pohvalim, odoh sutra napokon po 700D :
:: :: :: Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša
:: :: ::
:: :: :: GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
dautovic ... 14.07.2010. 22:29 #230684

broj poruka: 2855
Burzuj...250e za kuciste QQ ja za leba nemam

Mortificat Re: Re: Re: 14.07.2010. 22:32 #230685

broj poruka: 3519
Na brzinu sam pogledao snimak, a odgovorio sat kasnije, jes` preterao sam, ali kod nas će biti ipak malo skuplje. Nevezano za temu, skoro sam bio do Gigatrona i gledao HAF 922...ko je rekao da je onaj lim lošeg kvaliteta, žestoko je omanuo. Kućište je odlično.

A konačno si dočekao 700d, onda nek` je sa srećom :)

GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

:: fino kuciste, ne moze coek da kaze nista lose, ali preterao si brate sa cenom, nece biti ni blizu te cene ni u ludilu, moze da kosta plafon 80eu i to bi bila opravdana cena, jer poseduje sve ventilacione otvore koji su potrebni, zajedno sa filterom za prasinu dole, fala bogu i da su se napokon setili da odrade ljudske drzace za diskove, samo ga `ebe sto ima samo 3 otvora za 5.25, sto ga cini malim, steta sto ima sve zivo a samo 3 bay-a, to bi bilo za nekog ko ne zeli veliko kuciste a znace mu sve ove opcije, ali s druge strane, zbog toga sto je malo unutra se malo vise greje, sve u svemu ok kuciste, nadam se da nema onu jeftinu plastiku kao ostali modeli koje sam video, pocevsi od poslednjeg Xaser-a pa unazad, stari mi je nekako mnogo kvalitetniji, prednja maska mu je skroooz od aluminijuma...to su valjda zbog cene zakinuli..
:: :: Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša
:: :: GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
imarkovic Re: Re: Re: Re: 14.07.2010. 22:42 #230686

`fala brate, mnogo sam ga cekao :)
@dautovic, znam da je mnogo, jbg, sta cu :)

:: Na brzinu sam pogledao snimak, a odgovorio sat kasnije, jes` preterao sam, ali kod nas će biti ipak malo skuplje. Nevezano za temu, skoro sam bio do Gigatrona i gledao HAF 922...ko je rekao da je onaj lim lošeg kvaliteta, žestoko je omanuo. Kućište je odlično
:: A konačno si dočekao 700d, onda nek` je sa srećom :
:: :: fino kuciste, ne moze coek da kaze nista lose, ali preterao si brate sa cenom, nece biti ni blizu te cene ni u ludilu, moze da kosta plafon 80eu i to bi bila opravdana cena, jer poseduje sve ventilacione otvore koji su potrebni, zajedno sa filterom za prasinu dole, fala bogu i da su se napokon setili da odrade ljudske drzace za diskove, samo ga `ebe sto ima samo 3 otvora za 5.25, sto ga cini malim, steta sto ima sve zivo a samo 3 bay-a, to bi bilo za nekog ko ne zeli veliko kuciste a znace mu sve ove opcije, ali s druge strane, zbog toga sto je malo unutra se malo vise greje, sve u svemu ok kuciste, nadam se da nema onu jeftinu plastiku kao ostali modeli koje sam video, pocevsi od poslednjeg Xaser-a pa unazad, stari mi je nekako mnogo kvalitetniji, prednja maska mu je skroooz od aluminijuma...to su valjda zbog cene zakinuli..
:: :: nego, da se pohvalim, odoh sutra napokon po 700D :
:: :: :: Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša
:: :: :: GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
DaSickSyst Re: Re: Re: 14.07.2010. 23:25 #230694

broj poruka: 2909

Prelepo kuciste...Nadam se da ce te lepo sluziti.

DaSickSystem
DejaN89 Re: Bezveze 14.07.2010. 23:31 #230695

broj poruka: 575
Medo ovde svi ko da ti izinata kontriraju a kuciste je bas nekako ...
Neznam meni se nesvidja,video sam A90 on ok izgleda naspram proporcija,ovaj je nekako majusan...

@imarkovic nek te dobro sluzi i da postujes slike da vidimo azdahu. :D

:: imate i A90, ovo je neka umanjena verzija, ne svidja mi se uopste...
imarkovic >> 14.07.2010. 23:41 #230696

`fala ljudi, ajde postavicu slike sutra..

Erestun re 15.07.2010. 00:34 #230702

broj poruka: 1797
Do skoro nije bilo bolje kuciste od Antec P182, ali Corsair sa 800 i 700 je pocistio svaku kutiju. Sledece je 700D :)

https://www.quakelive.com
https://www.quake-rebellion.com

Gare87 Re: Re: Re: Re: Re: 15.07.2010. 02:08 #230718

broj poruka: 4701
Zasto li bacate kintu na takve stvari nije mi nikad bilo jasno :(((

:: imas u Gigatronu 800D za 31.000din, ili 700D 26.000 :
:: :: Gde i koja cena. Rado bih ga kupio
:: :: Pozdra
:: :: :: fino kuciste, ne moze coek da kaze nista lose, ali preterao si brate sa cenom, nece biti ni blizu te cene ni u ludilu, moze da kosta plafon 80eu i to bi bila opravdana cena, jer poseduje sve ventilacione otvore koji su potrebni, zajedno sa filterom za prasinu dole, fala bogu i da su se napokon setili da odrade ljudske drzace za diskove, samo ga `ebe sto ima samo 3 otvora za 5.25, sto ga cini malim, steta sto ima sve zivo a samo 3 bay-a, to bi bilo za nekog ko ne zeli veliko kuciste a znace mu sve ove opcije, ali s druge strane, zbog toga sto je malo unutra se malo vise greje, sve u svemu ok kuciste, nadam se da nema onu jeftinu plastiku kao ostali modeli koje sam video, pocevsi od poslednjeg Xaser-a pa unazad, stari mi je nekako mnogo kvalitetniji, prednja maska mu je skroooz od aluminijuma...to su valjda zbog cene zakinuli..
:: :: :: nego, da se pohvalim, odoh sutra napokon po 700D :
:: :: :: :: Odlično kućište, ali mu cena neće biti ispod 180$ po meni, možda čak i viša
:: :: :: ::
:: :: :: :: GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Erestun re 15.07.2010. 05:28 #230732

broj poruka: 1797
@Gare87 pa ako ti nije jasno sada, nikad i nece biti. Ljudi vole razlicite stvari. Svako ima svoju strast. Pa eto, nekome je i ovo. Nema razloga za cudjenje.

https://www.quakelive.com
https://www.quake-rebellion.com

TheBear Re: Re: Bezveze 15.07.2010. 08:40 #230737

Brate videces kad uradim sad mod svog Spire/Chieftec-a sta je kuciste uz pomoc imgnMOD-a :)

Lim se jedva sece kao da je za auto bukvalno, za razliku od novih kucista koja su sva nekako slabasna, ipak Chief ima najjacu limariju odsvih, i kad se izmoduje nema boljeg kucista....

Sto se tice A90, pa nije lose ali ima i boljih za 100$/evra po meni....

Thermaltake je poznat po kopiranju popularnih kucista drugih roizvodjaca, a i kucista su im sem par modela, tipa Armor, Xaser, Kandalf, koji su ok, ostalo je sve kic i sa previse plastike....

:: Medo ovde svi ko da ti izinata kontriraju a kuciste je bas nekako ..
:: Neznam meni se nesvidja,video sam A90 on ok izgleda naspram proporcija,ovaj je nekako majusan..
:: @imarkovic nek te dobro sluzi i da postujes slike da vidimo azdahu. :
:: :: imate i A90, ovo je neka umanjena verzija, ne svidja mi se uopste...
NastyB Re: Re: Re: Re: Re: 15.07.2010. 14:01 #230791

broj poruka: 729
:: imas u Gigatronu 800D za 31.000din, ili 700D 26.000 :

Jedina kućišta, po meni, koja vrede svaki dinar. Nije ih bilo pre 20-ak dana kad sam kupovao mašinu, inače bi mi legao 700D.
Ako kupuješ neko, neka ti je sa srećom...
savatije nisam citao sve postove ali dokle god.... 15.07.2010. 17:52 #230847

broj poruka: 1121

se leva bocna stranica skida na srafove, epitet ljuto ne moze da postoji....mazanje ociju sa gomilom rupa za hladjenje, i lakom montazom HDDa cista prevara za velike pare....daleko je to od `ljutog` osim po ceni....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs