Tastatura nije losa, kao se bavis nekim profesionalnim gaming-om bolja je od G11, blize su G tasteri, ako se ne bavis nekim profesionalnim gamingom onda ne menjaj G11.
@thebear ta razer arctosa je po meni precenjena jer nema pola stvari koje ima G11 ili G110 :).
:: Tastatura nije losa, kao se bavis nekim profesionalnim gaming-om bolja je od G11, blize su G tasteri, ako se ne bavis nekim profesionalnim gamingom onda ne menjaj G11 :: :: @thebear ta razer arctosa je po meni precenjena jer nema pola stvari koje ima G11 ili G110 :) :: :: Pozdrav :: :: http://komponente.blogspot.com/
Nisam profi gamer, nego da li su dimenzije iste G11 i G110? da li je hod tastera isti ili ima razlike izmedju g11 g110, vec sam se navikao na g11 i skroz mi odgovara...
Ja sam mislio na tastature tipa Razer Lycosa, G19 i ne znam ni ja koje Roccat itd. kostaju po 100 evra i vise, ali jednostavno te tastature ne vrede te pare, video sam neke od njih uzio, i ni u ludilu ne bih dao te pare.
@ Irena007 nemoj da menjas sem ako nemas neki bitan razlog, ako tebi bas odgovara G11 nemoj da menjas.
:: po meni SideWinder x6 vredi sve pare.. :: :: :: :: bacio bi pare sigurno, sve tastature preko 50 evra su uzasno precenjene... :: :: :: :: Ja sam uzeo Razer i smatram da ne vredi 50 evra.. :: :: :: :: :: ::
Kvalitetna je to tastatura, ali brate ne da ne vredi te pare nego....
Logitech G serija mi se ne svidja jer zauzimaju previse prostora sa onim G tasterima, a i ne izgledaju nesto bare mmeni, Razer mi je barem lepsi i kompaktniji ima sve sto je potrebno.
:: Dao ortak ranije 110e na razer tarantula, aj da bar ima backlight nego joj nakačiš neku banderu sa mini neonkom :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.