AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
:: ...jel zna neko gde ima da se nadje ovaj mis kod nas :: :: http://www.steelseries.com/_int/products/partners :: :: Unapred hvala, pozz.. :: :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750TX
imao sam ga, Razer Naga je jedno skupo sranje od misa...
:: razer naga mis,svugde pet puta bolje ocenjen od domacih it sajtova preko casopisa i stranih takodj :: :: uz to jefintiji 10 ili 20 e nisam siguran,e sad ako si levoruk onda nisht :: :: posto je mis prevashodno napravljen za desnjake
:: razer naga mis,svugde pet puta bolje ocenjen od domacih it sajtova preko casopisa i stranih takodj :: :: uz to jefintiji 10 ili 20 e nisam siguran,e sad ako si levoruk onda nisht :: :: posto je mis prevashodno napravljen za desnjake
:: Imao ga je imarkovic posle mesec dana pocne da skripi :: :: Pozdrav :: :: http://komponente.blogspot.com :: :: :: razer naga mis,svugde pet puta bolje ocenjen od domacih it sajtova preko casopisa i stranih takodj :: :: :: :: uz to jefintiji 10 ili 20 e nisam siguran,e sad ako si levoruk onda nisht :: :: :: :: posto je mis prevashodno napravljen za desnjake
:: gile, tico, sve ti znas : :: :: :: :: Imao ga je imarkovic posle mesec dana pocne da skripi :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: http://komponente.blogspot.com :: :: :: :: :: razer naga mis,svugde pet puta bolje ocenjen od domacih it sajtova preko casopisa i stranih takodj :: :: :: :: :: :: uz to jefintiji 10 ili 20 e nisam siguran,e sad ako si levoruk onda nisht :: :: :: :: :: :: posto je mis prevashodno napravljen za desnjake
...meni je ovaj SteelSeries ostavio dobar utisak, manje vise sto je predvidjen za WoW, moze i za druge igre da sluzi, mada generalno dosta igram i WoW xD
Pozz, i hvala...
:: ...meni je ovaj SteelSeries ostavio dobar utisak, manje vise sto je predvidjen za WoW, moze i za druge igre da sluzi, mada generalno dosta igram i WoW x :: :: Pozz, i hvala.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
e, primetio sam da je jako slican onom CM Sentinel-u, dobar mis..
:: ...meni je ovaj SteelSeries ostavio dobar utisak, manje vise sto je predvidjen za WoW, moze i za druge igre da sluzi, mada generalno dosta igram i WoW x :: :: Pozz, i hvala.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
:: Gde igras WoW :) :: :: Pozdrav :: :: http://komponente.blogspot.com :: :: :: ...meni je ovaj SteelSeries ostavio dobar utisak, manje vise sto je predvidjen za WoW, moze i za druge igre da sluzi, mada generalno dosta igram i WoW x :: :: :: :: Pozz, i hvala.. :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: AMD Phenom II 955 B :: :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: :: AMD 4870 512MB To :: :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: 1x 750GB SATA I :: :: SB Live 5.1 Digita :: :: Corsair 750T :: :: :: ::
:: Blizzard EU Realm - The Maelstro :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: :: :: Gde igras WoW :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: http://komponente.blogspot.com :: :: :: :: :: ...meni je ovaj SteelSeries ostavio dobar utisak, manje vise sto je predvidjen za WoW, moze i za druge igre da sluzi, mada generalno dosta igram i WoW x :: :: :: :: :: :: Pozz, i hvala.. :: :: :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 955 B :: :: :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: :: :: AMD 4870 512MB To :: :: :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: :: 1x 750GB SATA I :: :: :: SB Live 5.1 Digita :: :: :: Corsair 750T :: :: :: :: :: ::
:: Raci ti nama, u rukama ti je :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Racunam na ljude koji su imali vise razlicitih gejmerskih miseva da daju komentar, meni je glupo porediti prethodni mis koji star xxx godina (nije cak ni opticki) sa G9, to je nebo i zemlja....
:: Raci ti nama, u rukama ti je :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
evo ovako, ja sam imao mx500, G5, G5 skinned, Razer NAGA (koji ne vredi ni upola koliko kosta), G9 i G500 sada i mogu reci kada bi spojili ta 2 misa, dobili bi najboljeg misa koji postoji, na G9 su vrhunski tihi tasteri sa fenomenalnim klikom, na G500 takodje, ali su tvrdji i glasniji, oba misa su podjednako precizna, kvalitetna, ali G9 za mene ima najlepsi klik, i savrseno mi odgovara za ruku (mnogima NE), nisi se ni malo zeznuo sto si ga uzeo..jedina njegova mana bi bila ona rubbed maska, sa koje se posle nekog vremena izlize guma, ja sam modifikovao malo, pa skinuo svu gumu i sad je pjano maska :) ona druga gejmerska je kvalitetnija..
:: Racunam na ljude koji su imali vise razlicitih gejmerskih miseva da daju komentar, meni je glupo porediti prethodni mis koji star xxx godina (nije cak ni opticki) sa G9, to je nebo i zemlja... :: :: :: :: Raci ti nama, u rukama ti je :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: ::
Kupio sam G9 i imam rezervnu masku, cd ... Medjutim interesuje me ima li maski za G9 u slobodnoj prodaji? racunam ako se vremenom osteti ova gejmerska maska da eventualno imam u rezervi jos jednu.
ma daj, nema sanse da se osteti, ja je imam jako dugo i nije cak ni krenulo nesto da se izlizuje, a mislim da nema kod nas gripova, ako ima, mozda su dobili Logo, ili PyramidShop (computer land)
:: Kupio sam G9 i imam rezervnu masku, cd ... Medjutim interesuje me ima li maski za G9 u slobodnoj prodaji? racunam ako se vremenom osteti ova gejmerska maska da eventualno imam u rezervi jos jednu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.