Trebaju mi neki ventilatori za kuciste, da nisu preskupi (necu Noctua:) ), 120mm, da ne svetle, i ako neko zna provereno koji dobro duvaju, znaci da ne uzmem nesto slabo, buka niej presudna mogu i malo bucniji da budu, ali ne nesto preterano...
:: :: Mene su apsolutno oduševili Xigmatek ventilatori. Naročito onaj u Asguard kućištu, nečuje se, 120mm a hladi ko lud :: :: Model je XSF-F1251 :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: ::
Re: Preporucite mi neke dobre 120mm ventilatore...
11.07.2010. 19:01
status: user broj poruka: 18996
neces da se zeznes ako uzmes Sharkoon, do jaja su a i izgledaju vrh, a ako ti je nebitan izgled, moze i Scythe. Vrhunske marke i nisu skupe.
:: Trebaju mi neki ventilatori za kuciste, da nisu preskupi (necu Noctua:) ), 120mm, da ne svetle, i ako neko zna provereno koji dobro duvaju, znaci da ne uzmem nesto slabo, buka niej presudna mogu i malo bucniji da budu, ali ne nesto preterano.. :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp ::
Prodaću ti ja Antec 3-speed 120mm ventilatore. Imam ih 8 kom i potpuno su nekorišćeni. Stizali su mi sa Antec kućištima i bukvalno sam ih bez probanja menjao sa Scythe ventilatore pošto njih preferiram. Ovi mi leže tako bez veze. Imaju prekidače za menjanje brzine. ...prodajem ih za 3.000 din...ako daš 4.000 dodaću ti i 2 nekorištene noctue S12 na 800rpm.
prodajem samo u paketu...biće uskoro na Limundu
Znam da ovo nije mesto za oglase ali bolje da ovo prvo ponudim nekom sa ovog foruma.
:: :: Prodaću ti ja Antec 3-speed 120mm ventilatore :: Imam ih 8 kom i potpuno su nekorišćeni. Stizali su mi sa Antec kućištima i bukvalno sam ih bez probanja menjao sa Scythe ventilatore pošto njih preferiram :: Ovi mi leže tako bez veze :: Imaju prekidače za menjanje brzine :: ...prodajem ih za 3.000 din...ako daš 4.000 dodaću ti i 2 nekorištene noctue S12 na 800rpm :: :: prodajem samo u paketu...biće uskoro na Limund :: :: Znam da ovo nije mesto za oglase ali bolje da ovo prvo ponudim nekom sa ovog foruma :: ::
e medo, javi mi na mail kad uzmes neke ventilatore kako i koliko su ti ohladili kuciste, jer sam i ja planirao da uzmem jedan dva sad za leto jer su ovde kod mene u sobi nenormalne temperature. Hvala i pozdrav. :)
:: Al meni bi tebala 3 komada ili eventualno 5, uzeo bih mozda ako bi hteo tri ili 5 da mi prodas :: :: Samo mi reci na koliko idu oni rpm najvise :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: :: :: Prodaću ti ja Antec 3-speed 120mm ventilatore :: :: Imam ih 8 kom i potpuno su nekorišćeni. Stizali su mi sa Antec kućištima i bukvalno sam ih bez probanja menjao sa Scythe ventilatore pošto njih preferiram :: :: Ovi mi leže tako bez veze :: :: Imaju prekidače za menjanje brzine :: :: ...prodajem ih za 3.000 din...ako daš 4.000 dodaću ti i 2 nekorištene noctue S12 na 800rpm :: :: :: :: prodajem samo u paketu...biće uskoro na Limund :: :: :: :: Znam da ovo nije mesto za oglase ali bolje da ovo prvo ponudim nekom sa ovog foruma :: :: :: ::
:: e medo, javi mi na mail kad uzmes neke ventilatore kako i koliko su ti ohladili kuciste, jer sam i ja planirao da uzmem jedan dva sad za leto jer su ovde kod mene u sobi nenormalne temperature. Hvala i pozdrav. : :: :: mail je: gare87@krstarica.co :: :: :: :: Al meni bi tebala 3 komada ili eventualno 5, uzeo bih mozda ako bi hteo tri ili 5 da mi prodas :: :: :: :: Samo mi reci na koliko idu oni rpm najvise :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CFX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Prodaću ti ja Antec 3-speed 120mm ventilatore :: :: :: Imam ih 8 kom i potpuno su nekorišćeni. Stizali su mi sa Antec kućištima i bukvalno sam ih bez probanja menjao sa Scythe ventilatore pošto njih preferiram :: :: :: Ovi mi leže tako bez veze :: :: :: Imaju prekidače za menjanje brzine :: :: :: ...prodajem ih za 3.000 din...ako daš 4.000 dodaću ti i 2 nekorištene noctue S12 na 800rpm :: :: :: :: :: :: prodajem samo u paketu...biće uskoro na Limund :: :: :: :: :: :: Znam da ovo nije mesto za oglase ali bolje da ovo prvo ponudim nekom sa ovog foruma :: :: :: :: :: ::
Noiseblocker daje na blacksilent seriju 3 godine garancije a na multiframe seriju 6 godina. Naravno, ovi naši pederi to tumače kao: `dosta vam godinu dana, ko će s tim da se zajebava`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ima u Megatronu, pre jedno 2 meseca je bila 1k i nešto sitno. Veruj mi, ja sam otišao da uzmem Noctuu, nije je bilo i nisam se nimalo pokajao. Izvlači mi vazduh pozadi, jedva se čuje a duva ko blesav. + rotor se skida sa 2 prsta i pere pod vodom... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: De ima MAgma i koliko si platio :: :: :: :: Enermax Magmu-CFM 69.15, 18 dba, navodni životni vek 100.000 :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
Jao sad sam gledao, zlo od ventilatora :) mozda uzmem dva komada, trebala bi mi tri ali mnogo bi mi bilo para :)
:: Ima u Megatronu, pre jedno 2 meseca je bila 1k i nešto sitno. Veruj mi, ja sam otišao da uzmem Noctuu, nije je bilo i nisam se nimalo pokajao. Izvlači mi vazduh pozadi, jedva se čuje a duva ko blesav. + rotor se skida sa 2 prsta i pere pod vodom.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: De ima MAgma i koliko si platio :: :: :: :: :: :: :: Enermax Magmu-CFM 69.15, 18 dba, navodni životni vek 100.000 :: :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Uzimaj za koliko imaš i uživaj.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Jao sad sam gledao, zlo od ventilatora :) mozda uzmem dva komada, trebala bi mi tri ali mnogo bi mi bilo para : :: :: :: :: Ima u Megatronu, pre jedno 2 meseca je bila 1k i nešto sitno. Veruj mi, ja sam otišao da uzmem Noctuu, nije je bilo i nisam se nimalo pokajao. Izvlači mi vazduh pozadi, jedva se čuje a duva ko blesav. + rotor se skida sa 2 prsta i pere pod vodom.. :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: :: :: De ima MAgma i koliko si platio :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Enermax Magmu-CFM 69.15, 18 dba, navodni životni vek 100.000 :: :: :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.