Planiram da kupim stampac, interesuje me koji ink-jet stampac da kupim za 5000 da ima solidan kvalitet stampe da mogu da se dopunjavaju ketridzi, sta mi vi preporucujete...????
ja bi dodao jos 10eu i uzeo ovo: http://goo.gl/Tbqv a ako ne stampas u boji, toplo bih ti preporucio Laser.
:: :: Planiram da kupim stampac, interesuje me koji ink-jet stampac da kupim za 5000 da ima solidan kvalitet stampe da mogu da se dopunjavaju ketridzi, sta mi vi preporucujete...????
Ne kupuj ta sranja molim te! imao sam 2 komada i posle godinu dana mozes da ih bacis (ketridzi se brzo trose, ako ne stampas neko duze vreme (15-30dana) dolazi do sapusivanja, kada se jednom napune vise nije to to, mnogo losa stampa). AKo si vec odlucio da kupis stampac, najbolje ti je da uzmes LASERSKI stampac (nikad ne mogu da se zapuse, veliki ketridz, jeftino punjenje, mogucnost dopunjivanja mnogo vise puta, kvalitetna stampa, mnogo su brzi od ink-jet). Imas gledao sam u tehnomarketu HP P1005 za oko 9k, ili imas nesto jeftiniji samsung (oko 7-8k), pogledaj malo na pc berzi (odeljak komponente) i na it-svet. Znaci veruj mi, ako kupis ink-jet samo ces baciti pare. Vredi itekako dodati 3k i kupite ljudski stvar, koja ce ti mnogo trajati...
e pretera ga plamene, da zapeknu toneri posle 15-30 dana?
:: Ne kupuj ta sranja molim te! imao sam 2 komada i posle godinu dana mozes da ih bacis (ketridzi se brzo trose, ako ne stampas neko duze vreme (15-30dana) dolazi do sapusivanja, kada se jednom napune vise nije to to, mnogo losa stampa). AKo si vec odlucio da kupis stampac, najbolje ti je da uzmes LASERSKI stampac (nikad ne mogu da se zapuse, veliki ketridz, jeftino punjenje, mogucnost dopunjivanja mnogo vise puta, kvalitetna stampa, mnogo su brzi od ink-jet). Imas gledao sam u tehnomarketu HP P1005 za oko 9k, ili imas nesto jeftiniji samsung (oko 7-8k), pogledaj malo na pc berzi (odeljak komponente) i na it-svet. Znaci veruj mi, ako kupis ink-jet samo ces baciti pare. Vredi itekako dodati 3k i kupite ljudski stvar, koja ce ti mnogo trajati... :: :: ::
Meni treba samo stampac a ne ovaj multi funkcionalni jer imam skener... Treba mi da je u boji, ali ja stampam skoro svaki drugi dan nesto.... Pa bih molio da mi neko da neki predlog???
ma uzmi onda ovo i stoli te bojko : http://goo.gl/sDi8 cekaj samo da se javi servispc da da adekvatnu preporuku, on se zeza s tim..
:: :: Meni treba samo stampac a ne ovaj multi funkcionalni jer imam skener.. :: Treba mi da je u boji, ali ja stampam skoro svaki drugi dan nesto... :: Pa bih molio da mi neko da neki predlog???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.