Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Stampac za 5k dinara
STRANA 1 OD 1
BMWM5 Stampac za 5k dinara 09.07.2010. 10:28 T28035

status: user
broj poruka: 343

Planiram da kupim stampac, interesuje me koji ink-jet stampac da kupim za 5000 da ima solidan kvalitet stampe da mogu da se dopunjavaju ketridzi, sta mi vi preporucujete...????
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner BMW-M5 09.07.2010. 11:10 #229097

broj poruka: 7769
Mene interesuje jedan M5 da nije skup cca 5K evreja da je realtivno mlad cca 5-7 godina i da ne trosi preko 10l/100km gradske voznje.

Bez obzira na primamljivu cenu pljuckavaca bezi od njih, to na kraju uvek bude ono ko ne plati na mostu platice na cupriji.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Hm 09.07.2010. 11:15 #229099

broj poruka: 9006
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=27926&forid=13&katid=2

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

imarkovic Re: Stampac za 5k dinara 09.07.2010. 11:22 #229104

broj poruka: 18996
ja bi dodao jos 10eu i uzeo ovo: http://goo.gl/Tbqv
a ako ne stampas u boji, toplo bih ti preporucio Laser.

::
:: Planiram da kupim stampac, interesuje me koji ink-jet stampac da kupim za 5000 da ima solidan kvalitet stampe da mogu da se dopunjavaju ketridzi, sta mi vi preporucujete...????
Plamen re 09.07.2010. 11:23 #229105

broj poruka: 2836
Ne kupuj ta sranja molim te! imao sam 2 komada i posle godinu dana mozes da ih bacis (ketridzi se brzo trose, ako ne stampas neko duze vreme (15-30dana) dolazi do sapusivanja, kada se jednom napune vise nije to to, mnogo losa stampa). AKo si vec odlucio da kupis stampac, najbolje ti je da uzmes LASERSKI stampac (nikad ne mogu da se zapuse, veliki ketridz, jeftino punjenje, mogucnost dopunjivanja mnogo vise puta, kvalitetna stampa, mnogo su brzi od ink-jet). Imas gledao sam u tehnomarketu HP P1005 za oko 9k, ili imas nesto jeftiniji samsung (oko 7-8k), pogledaj malo na pc berzi (odeljak komponente) i na it-svet. Znaci veruj mi, ako kupis ink-jet samo ces baciti pare. Vredi itekako dodati 3k i kupite ljudski stvar, koja ce ti mnogo trajati...

imarkovic Re: re 09.07.2010. 11:34 #229112

e pretera ga plamene, da zapeknu toneri posle 15-30 dana?

:: Ne kupuj ta sranja molim te! imao sam 2 komada i posle godinu dana mozes da ih bacis (ketridzi se brzo trose, ako ne stampas neko duze vreme (15-30dana) dolazi do sapusivanja, kada se jednom napune vise nije to to, mnogo losa stampa). AKo si vec odlucio da kupis stampac, najbolje ti je da uzmes LASERSKI stampac (nikad ne mogu da se zapuse, veliki ketridz, jeftino punjenje, mogucnost dopunjivanja mnogo vise puta, kvalitetna stampa, mnogo su brzi od ink-jet). Imas gledao sam u tehnomarketu HP P1005 za oko 9k, ili imas nesto jeftiniji samsung (oko 7-8k), pogledaj malo na pc berzi (odeljak komponente) i na it-svet. Znaci veruj mi, ako kupis ink-jet samo ces baciti pare. Vredi itekako dodati 3k i kupite ljudski stvar, koja ce ti mnogo trajati...
BMWM5 re 09.07.2010. 11:42 #229115

Meni treba samo stampac a ne ovaj multi funkcionalni jer imam skener...
Treba mi da je u boji, ali ja stampam skoro svaki drugi dan nesto....
Pa bih molio da mi neko da neki predlog???
imarkovic Re: re 09.07.2010. 11:51 #229118

ma uzmi onda ovo i stoli te bojko : http://goo.gl/sDi8
cekaj samo da se javi servispc da da adekvatnu preporuku, on se zeza s tim..

:: Meni treba samo stampac a ne ovaj multi funkcionalni jer imam skener..
:: Treba mi da je u boji, ali ja stampam skoro svaki drugi dan nesto...
:: Pa bih molio da mi neko da neki predlog???
BMWM5 re 16.07.2010. 14:28 #231055

Samo da vam javim, uzeo sam stampac Canon PIXMA IP 2700 i super stamp slike mnogo dobro stampa detalje, za sad sam zadovoljan....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs