Zanima me gde u Srbija ima da se kupi ovaj mis? Za sada sam gledao po interneru, ali sam nasao samo ovaj `stariji` gm m8000. Pa ako moze neko da mi pomogne...
:: Daum brate nije bas tako. Imam a4 tech x710 vec godinu ipo dana i radi ko da je sad kupljen. Za te pare bolji mis nema :: :: Pozdrav : :: :: :: :: :: ...već čujem nailazeću hordu koja sprema da ti raspali jedno 100 komentara da kupiš A4 LowTech miš.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
Ne teram ja njega da kupi A4 tech nego samo da kazem da nije LOW. Toliko od mene za ovu temu odjavljujem se.
Pozdrav :)
:: Šta sam rekao, hahaha! :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Daum brate nije bas tako. Imam a4 tech x710 vec godinu ipo dana i radi ko da je sad kupljen. Za te pare bolji mis nema :: :: :: :: Pozdrav : :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...već čujem nailazeću hordu koja sprema da ti raspali jedno 100 komentara da kupiš A4 LowTech miš.. :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: ::
..a vi koji ne znate sta ce te sa parama slobodno kupujte `ime` kao sto je Logitech i Razer a nemate pojima da ste kupili potpuno isti kvalitet za mnogo vise para...a da bolji je zato sto je sareniji...ja sam se jednom u zivotu zajebao i kupio Logitech G9(dao silne pare ) na kojem su se mikroprekidaci bukvalno raspali posle dva meseca pikanja COD 4 MP ...ovaj A4 Tech imam vec skoro 6 meseci i radi svrseno kao i prvog dana...
Zapao ti je neki loš primerak, jer sam ja G9 imao preko godinu dana bez problema. Jedno loše iskustvo ne treba da ti služi kao merilo nekog proizvoda...
Vidim ja, počelo opet sve opet ispočetka... `ja ga imam, malo sam ga platio, mnogo dobro radi, mora da je najbolji zato`
:: :: ..a vi koji ne znate sta ce te sa parama slobodno kupujte `ime` kao sto je Logitech i Razer a nemate pojima da ste kupili potpuno isti kvalitet za mnogo vise para...a da bolji je zato sto je sareniji...ja sam se jednom u zivotu zajebao i kupio Logitech G9(dao silne pare ) na kojem su se mikroprekidaci bukvalno raspali posle dva meseca pikanja COD 4 MP ...ovaj A4 Tech imam vec skoro 6 meseci i radi svrseno kao i prvog dana.. :: :: :: Intel Q6600 @3.0GHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MH :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1 :: ::
Nego, samo da se nadovezem, ja cenim vase misljenje i sugestije, ali me samo zanima da li neko zna gde ima da se kupi ovaj mis, posto ga nigde ne mogu naci..
grapollo odatle sam poruciovao te giga miseve,i mogu vam reci da su za svoju cenu,i vise nego ok
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: je l` ima gd da se kupi taj GA? To vas je čovek pitao, a ne da li je A4 dobar ili nije, i da li Logitech i Razer opravdavaju bacanje para na njih :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
:: :: Zanima me gde u Srbija ima da se kupi ovaj mis? Za sada sam gledao po interneru, ali sam nasao samo ovaj `stariji` gm m8000. Pa ako moze neko da mi pomogne...
Da u Game-S pogledaj ljudi su korektni. Narucim sa podlogu kod njih u ponedeljak, rekli mi da stize u sredu pre podne i malopre mi stigla.
Pozdrav :)
:: si probao Game-S :: :: :: :: :: :: Zanima me gde u Srbija ima da se kupi ovaj mis? Za sada sam gledao po interneru, ali sam nasao samo ovaj `stariji` gm m8000. Pa ako moze neko da mi pomogne...
:: si probao Game-S :: :: :: :: :: :: Zanima me gde u Srbija ima da se kupi ovaj mis? Za sada sam gledao po interneru, ali sam nasao samo ovaj `stariji` gm m8000. Pa ako moze neko da mi pomogne...
:: grapollo odatle sam poruciovao te giga miseve,i mogu vam reci da su za svoju cenu,i vise nego o :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: je l` ima gd da se kupi taj GA? To vas je čovek pitao, a ne da li je A4 dobar ili nije, i da li Logitech i Razer opravdavaju bacanje para na njih :: :: :: :: :: :: Phenom II X3 720B :: :: OCZ Vendetta :: :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: :: CM Storm Sniper AMD Editio :: :: Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
:: Zvao sam ih, nemaju :: :: :: :: grapollo odatle sam poruciovao te giga miseve,i mogu vam reci da su za svoju cenu,i vise nego o :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: je l` ima gd da se kupi taj GA? To vas je čovek pitao, a ne da li je A4 dobar ili nije, i da li Logitech i Razer opravdavaju bacanje para na njih :: :: :: :: :: :: :: :: :: Phenom II X3 720B :: :: :: OCZ Vendetta :: :: :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: :: :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: :: :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: :: :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: :: :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: :: :: CM Storm Sniper AMD Editio :: :: :: Chieftec CFT-650-14C :: :: :: :: :: ::
Pa meni se taj svideo, a do sada sam stalno imao ove najobicnije, i malo se castim pa bi kad vec uzimam da uzmem nesto sto ce mi trajati i sluziti.. Mada, taj Xtreme jos nema kod nas u prodaji, ili ga ja ne mogu naci, pa izgleda da cu morati uzeti neki drugi.
:: grapollo odatle sam poruciovao te giga miseve,i mogu vam reci da su za svoju cenu,i vise nego o Nema u Grapolu GM-M8000...Bilo je do pre neki dan i to na nekoj akciji (za 30 evra),ali se to vrlo brzo rasprodalo.
evo, ovo ti je mnogo kvalitetniji mis, a malo i slicnog dizajna: http://goo.gl/eb2a
:: :: :: :: Pa meni se taj svideo, a do sada sam stalno imao ove najobicnije, i malo se castim pa bi kad vec uzimam da uzmem nesto sto ce mi trajati i sluziti. :: Mada, taj Xtreme jos nema kod nas u prodaji, ili ga ja ne mogu naci, pa izgleda da cu morati uzeti neki drugi.
Prvi put sam video ovog misa kod nekih klinaca koji su se pojavili na CS turniru i par njih je imalo GA Ghost miseve....Mis je fenomenalan. Ne sumnjam da je ovaj CoolerMaster dobar,ali bas da je `mnogo kvalitetniji` od Ghosta u to cisto sumnjam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.