Kakva su uopsteno LC Power napajanja,da li su relativno pouzdana ili ih ipak treba zaobici? Ima li neko napajanje ovog proizvodjaca i kakva su mu iskustva sa istim?
Dobra su LC napajanja, odlican odnos cene i kvaliteta. Ako uzimas gledaj samo da to ne budu njihovi najslabiji modeli, tipa LC 420W i slicno, vec neki 500-600W modeli, zbog realne snage koja je kod LC-a ipak manja od deklarisane.
:: http://bit.ly/agtI0 :: Sta mislite o ovom kucistu :: :: Kakva su uopsteno LC Power napajanja,da li su relativno pouzdana ili ih ipak treba zaobici :: Ima li neko napajanje ovog proizvodjaca i kakva su mu iskustva sa istim?
I da, LC uzimas ako nemas para za bolje (CF, CM, TT, Corsair, itd....)
:: Dobra su LC napajanja, odlican odnos cene i kvaliteta. Ako uzimas gledaj samo da to ne budu njihovi najslabiji modeli, tipa LC 420W i slicno, vec neki 500-600W modeli, zbog realne snage koja je kod LC-a ipak manja od deklarisane. :: :: :: :: http://bit.ly/agtI0 :: :: Sta mislite o ovom kucistu :: :: :: :: Kakva su uopsteno LC Power napajanja,da li su relativno pouzdana ili ih ipak treba zaobici :: :: Ima li neko napajanje ovog proizvodjaca i kakva su mu iskustva sa istim?
Nemaju realnu snagu koja je na njima deklarisana. Npr. LC 600W nikad nece dati realnih 600W vec dosta manje. Kolko para tolko muzike....
:: :: Bas me zanima sta to ne valja na LC napajanjima, ne bih da otvaram polemiku po stoti put, sta prosecna napajanja imaju sto LC nema? Pozdrav :: ::
Realno, best buy kuciste ti je CM 690, a i izrada mu je kvalitetnija, sto se napajanja tice, imas za jos malo vise para Chieftec, koji je kvalitetniji od LC-a...to bih ti ja preporucio. Generalno, nije los ni NZXT, ni LC power, nemoj pogresno da shvatis, ali kad vec za malo vise para imas dosta bolje, sto da ne, ja uvek tako gledam..
:: http://bit.ly/agtI0 :: Sta mislite o ovom kucistu :: :: Kakva su uopsteno LC Power napajanja,da li su relativno pouzdana ili ih ipak treba zaobici :: Ima li neko napajanje ovog proizvodjaca i kakva su mu iskustva sa istim?
Koliko (W) je optimalno za 5750 CF?I koje napajanje u skladu stim bi vi meni preporucili do 50e (non brus li podrazumeva se). @imarkovic CM 690 je 100e dok je NZXT M59 50e sto bas i nije mala razlika... Ako ne M59 koje onda do 60e?Samo nemojte CM Elite.Mozda Xigmatek Utgard?
ok, jasno, ali brate, sta ocekujes za 50eu? mislim, za te pare i nemas bolje kuciste od tog sto si naveo, mislili lose ili ne, isto ti se `vata...a preporuka za 50eu napajanje za CF, hm, ne bih to da komentarisem, jer ti ne bih preporucio te kombinacije da si mi najveci neprijatelj...
:: Koliko (W) je optimalno za 5750 CF?I koje napajanje u skladu stim bi vi meni preporucili do 50e (non brus li podrazumeva se) :: @imarkovic CM 690 je 100e dok je NZXT M59 50e sto bas i nije mala razlika.. :: Ako ne M59 koje onda do 60e?Samo nemojte CM Elite.Mozda Xigmatek Utgard :: :: ::
Nema realnu deklarisanu snagu, i nemaju zaštite koje imaju sva ostala napajanja, tipa overvoltage... Dakle kad ti udari grom tu blizu, gledaj novi komp da kupuješ...
Najbitnije, nemaju kvalitet i trajnost... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Bas me zanima sta to ne valja na LC napajanjima, ne bih da otvaram polemiku po stoti put, sta prosecna napajanja imaju sto LC nema? Pozdrav :: ::
:: Koliko (W) je optimalno za 5750 CF?I koje napajanje u skladu stim bi vi meni preporucili do 50e (non brus li podrazumeva se) :: @imarkovic CM 690 je 100e dok je NZXT M59 50e sto bas i nije mala razlika.. :: Ako ne M59 koje onda do 60e?Samo nemojte CM Elite.Mozda Xigmatek Utgard :: :: ::
:: Koliko (W) je optimalno za 5750 CF?I koje napajanje u skladu stim bi vi meni preporucili do 50e (non brus li podrazumeva se) :: @imarkovic CM 690 je 100e dok je NZXT M59 50e sto bas i nije mala razlika.. :: Ako ne M59 koje onda do 60e?Samo nemojte CM Elite.Mozda Xigmatek Utgard ::
Sto se kucista tice, za 60 evra NZXT M59 koji si pomenuo, Xigmatek Midgard (Utgard je valjda skuplji nesto), Thermaltake Element T - vidi ih uzivo i kupi koje ti se najvise svidja, jer im je kvalitet izrade tu negde - mada ja mislim da Midgard najvise nudi za date pare.
A za napajanje od 50 evra - Silverstone Strider 500W, Chieftec APS500, ili LC Power 6650GP3...
Ponosni vlasnik :)))) http://goo.gl/62Lt (ako ne lažu za cenu, ja sam nešto više platio) Stvarno nema ozbiljnijih mana, ugrađivao sam/vadio razne gluposti....Evo da vidiš raspored http://goo.gl/5syy Ovo je 5770 tako da bi lepo ubacio 5750 Cf.... Fiat iustitia, et pereat mundus
slusajuci njih trebao bi da uzmes subvencionisani kredit za kuciste a bogme i za napajanje, ajde ne trujte decka , ne moze da bude los nzxt kad ima extra kvalitetna kucista koja kostaju i po 100 e i zato tisina...
ali ovde se sve generalizuje, pa me vise nista i ne cudi...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
NZXT nema extra kvalitetna kućišta, ima samo precenjena... Video sam uživo NZXT Khaos, samo jedna gomila aluminijuma bez imalo inovacija, a to im je najskuplje kućište...
Kad već pričaš o generalizaciji, vidim da vodiš kolo, pošto ide opet priča `Ja imam, pa zato valja`...
Gigabyte GA-790XTA-UD4, Phenom II X4 955, 4Gb DDR3 HyperX, WD Black 1TB a 5770 je Gigbyte....+ 3 12 cm venta koje sam ubacio posle slikanja. Mislim da su ti Strider i Utgard ok izbor, ako si zatvorio finansijsku konstrukciju Fiat iustitia, et pereat mundus
:: @Sub-Z sta ima od u tom Gladiatoru(CPU,MB) :: :: Ebem ga sad neznam sta da uzmem.Najverovatnije cu se odluciti na Silverstone Strider 560W i Xigmatek Utgard :: :: ::
samo nek si nam ti reko` evo, ucutali smo se momentalno. Vidim, poceo si opet da lajes okolo, vuk dlaku menja, ali cud nikada...
:: slusajuci njih trebao bi da uzmes subvencionisani kredit za kuciste a bogme i za napajanje, ajde ne trujte decka , ne moze da bude los nzxt kad ima extra kvalitetna kucista koja kostaju i po 100 e i zato tisina.. :: :: ali ovde se sve generalizuje, pa me vise nista i ne cudi.. :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14 :: ::
:: @Sub-Z sta ima od u tom Gladiatoru(CPU,MB) :: :: Ebem ga sad neznam sta da uzmem.Najverovatnije cu se odluciti na Silverstone Strider 560W i Xigmatek Utgard :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.