Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kupovina stampaca
STRANA 1 OD 1
ezzy Kupovina stampaca 04.07.2010. 15:45 T27931

status: user
broj poruka: 33

Pozdrav forumasima i adminima. Ovako.
Drugar kupuje stampac, bitno je da je laser i da mu je kertridz dopunjiv. A jos da je do nekih 10k bilo bi odlicno. Treba mu za stampanje nekih knjiga sto namerava da `upapiri` znaci nema neke druge specijalne namene osim stampanja tekstova bez a4 slika i slicno. Pa pomazite. Dajte neku preporuku sta kupiti. Znaci laser, dopunjiv i do nekih 10-ak K din.
Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Tema je postavljena danas ista. 04.07.2010. 15:48 #227910

broj poruka: 2788
http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=27926&forid=13&katid=2
U buduce koristi opciju pretraga.

Pozdrav :)

Stripy Re 04.07.2010. 15:55 #227911

broj poruka: 4163
Za te pare nema. Bolje da kupi neki polovan HP1010 CANON 2900 i sl.

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

Plamen RE 04.07.2010. 17:00 #227945

broj poruka: 2836
Pa pretrazi forum i gledaj da stampanje bude sto jeftinije po strani, odnosno da punjenje ketridza nije skupo, da bude veliki ketridz...

HP P1005 je lep stampac (10k kosta u tehnomarketu) a u ostalim prodavnicama 12k, mada nije bas jeftin sto se tice stampe. Pogledaj Samsung,HP i Canon.

ezzy Re: Tema je postavljena danas ista. 04.07.2010. 17:04 #227947

:: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=27926&forid=13&katid=
:: U buduce koristi opciju pretraga
::
:: Pozdrav :
::` Potreban mi je stampac u boji, znaci ink jet, sa skenerom
ok
ezzy daj sta das kad ne kupujem ja :) 04.07.2010. 17:16 #227950

Neki lik ovde iz Uzica sto dopunjuje kertridze, pomenu mi neki Lexmark e120n i bez n. Kaze dopuna 1500 din, sam stampac kosta oko 9k a stampa ajd da kazem ko i ostali. Pomenu negde oko 2-3k strana po punjenju. Jes da je Lexmark al mislim da je pao izbor.
Hvala onima koji NE kucaju odgovor sa savetima npr: pretrazi malo bolje forum itd, ako Vas mrzi da odgovorite na moje ili bilo cije pitanje, slobodno preskocite sa `malo bolje pogledaj i sl.`. Napravite deo foruma i cim neko za*ebe, tacnije napise slicnu temu, koja mozda vec postoji, vi ga napusite svim mogucim i nemogucim samo zato sto je postavio pitanje ne bi li se resio dvoumice oko necega ili eventualno dobio dobar odgovor i resio stvar. Ae pa pozdrav i hvala za pomoc.
alrad Re: daj sta das kad ne kupujem ja :) 04.07.2010. 18:01 #227968

broj poruka: 4829
Nek` si im rek`o.

:: Neki lik ovde iz Uzica sto dopunjuje kertridze, pomenu mi neki Lexmark e120n i bez n. Kaze dopuna 1500 din, sam stampac kosta oko 9k a stampa ajd da kazem ko i ostali. Pomenu negde oko 2-3k strana po punjenju. Jes da je Lexmark al mislim da je pao izbor.
:: Hvala onima koji NE kucaju odgovor sa savetima npr: pretrazi malo bolje forum itd, ako Vas mrzi da odgovorite na moje ili bilo cije pitanje, slobodno preskocite sa `malo bolje pogledaj i sl.`. Napravite deo foruma i cim neko za*ebe, tacnije napise slicnu temu, koja mozda vec postoji, vi ga napusite svim mogucim i nemogucim samo zato sto je postavio pitanje ne bi li se resio dvoumice oko necega ili eventualno dobio dobar odgovor i resio stvar. Ae pa pozdrav i hvala za pomoc.
strela75 Imas u Perihardu 04.07.2010. 18:06 #227974

broj poruka: 1589
polovne stampace sa godinu dana garancije. Ja sam ranije uzeo HP1200 i radi za sada kao zmaj. Jeftina dopuna tonera, a imam i za Win7 drajvere (slabije varijante novijih stampaca to nemaju).

Pozdrav.
imarkovic Re: daj sta das kad ne kupujem ja :) 04.07.2010. 18:16 #227977

broj poruka: 18996
Lexmark? 2-3.000 strana po punjenju??? jel znas ti koliko je to? Da ti mozda taj lik ne nudi tog Lexmark-a? :D

:: Neki lik ovde iz Uzica sto dopunjuje kertridze, pomenu mi neki Lexmark e120n i bez n. Kaze dopuna 1500 din, sam stampac kosta oko 9k a stampa ajd da kazem ko i ostali. Pomenu negde oko 2-3k strana po punjenju. Jes da je Lexmark al mislim da je pao izbor.
:: Hvala onima koji NE kucaju odgovor sa savetima npr: pretrazi malo bolje forum itd, ako Vas mrzi da odgovorite na moje ili bilo cije pitanje, slobodno preskocite sa `malo bolje pogledaj i sl.`. Napravite deo foruma i cim neko za*ebe, tacnije napise slicnu temu, koja mozda vec postoji, vi ga napusite svim mogucim i nemogucim samo zato sto je postavio pitanje ne bi li se resio dvoumice oko necega ili eventualno dobio dobar odgovor i resio stvar. Ae pa pozdrav i hvala za pomoc.
Pisko Pušač - nepušač 04.07.2010. 21:46 #228045

broj poruka: 6645
Ako si pušač, uzmi tog ili bilo kog drugog Lexmarka.
U suprotnom, idi na hp serije 1010, 1018, 1020 pa čak i starije ako su očuvane ili reparirane, neverovatno su izdržljive. Kao i Canon LBP2900, (i sam ga imam)... mada sada i Samsung lasere onako, pa, preporučuju i za dopunu, mada je pre bilo nekih promašaja kod `punioca` sada je to izgleda sve najbolje rešeno.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

strela75 HP1010 05.07.2010. 08:03 #228101

broj poruka: 1589
u firmi ima trenutno 59.348 odstampanih strana iza sebe. Sa 8 MB memorije, zvace sve. Do sada zamenjen samo jedan valjak sa nekom plasticnom folijom - 800din. Ostalo su menjani samo toneri.

Bitna stvar - ne provlaci spajalice i sl. uz papir, kroz mehanizam za uvlacenje papira i nece biti problema.

Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs